ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Χρυσά Αυγά στα μούτρα Σαμαρά

Βίντεο με προσωπικές στιγμές του Κασιδιάρη σε τρυφερό τετ α τετ με τον Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκο, έριξε σήμερα σε κυκλοφορία ο πρώτος, προκαλώντας μέγα σοκ στις εφημερίδες του Μπόμπολα και των λοιπών εκδοτών, που έπεσαν από τα σύννεφα. Βέβαια αναμένουμε και το υπόλοιπο βίντεο για να δούμε που οδηγήθηκε η βραδιά όταν το ένα ποτό έφερε το άλλο και η μία κουβέντα (που ακούσαμε) την άλλη (που δεν ακούσαμε).
Στο βίντεο είδαμε τον αντικομμουνιστή Τάκη Μπαλτάκο να γλύφει τον Κασιδιάρη, όμως δεν είδαμε τι ειπώθηκε όταν προχώρησε η ώρα και το γλείψιμο ολοκληρώθηκε. Δεν είδαμε όμως ποια ήταν η συνέχεια του πάντα ευερέθιστου εκπροσώπου της οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, που στο βίντεο εμφανίζεται φανερά γοητευμένος από τον τρόπο που το δεξί χέρι του Σαμαρά τον φλερτάρει.
Ο Μπαλτάκος ήταν έτσι κι αλλιώς ένα παλιό πρόβλημα κατά τον Βενιζέλο. Βέβαια, η σημερινή εξέλιξη οδηγεί άμεσα στη λύση του προβλήματος του Μπαλτάκου (και μόνο). Φαίνεται πολύ περίεργο το γεγονός πως ένα πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ της συγκυβέρνησης, το λύνει η Χρυσή Αυγή.
Ο Μπαλτάκος ακόμα, ήταν ο πρώτος που έθεσε σε κυκλοφορία το σενάριο συνεργασίας Χρυσής Αυγής- Νέας Δημοκρατίας. Ο Μπαλτάκος ήταν αυτός που προωθούσε τα ρατσιστικά νομοσχέδια. Ο Μπαλτάκος δίδασκε την Κρυπτεία στους αστυνομικούς σε ειδικά σεμινάρια. Και πάνω απ’ όλα, ο Μπαλτάκος ήταν αυτός που εδώ και χρόνια, σαν πιστό δεξί χέρι του Αντώνη Σαμαρά, επιβλέπει όλες τις βρωμοδουλειές αυτής της κυβέρνησης. Γι’ αυτό και μπαινοβγαίνει στη βουλή ωσάν να είναι τσιφλίκι του.
Πολλοί θα μιλήσουν για την φύση των συγκοινωνούντων δοχείων που διέπει τις εγκληματικές οργανώσεις, αλλά μια τέτοια συζήτηση θα ήταν πολύ επικίνδυνη για την δημοκρατία στον τόπο. Κανείς δεν θα ήθελε η τόσο αξιοπρεπής δημοκρατία μας να πληγεί με αυτόν τον τρόπο.
Ευτυχώς πάντως, τώρα που φεύγει ο Μπαλτάκος, θα μείνουμε ήσυχοι πως η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα πάψουν να επιβάλλουν την ακροδεξιά πολιτική τους και θα συμπεριφερθούν σαν δημοκράτες. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Μάκης Βορίδης, ο Φαήλος Κρανιδιώτης και οι υπόλοιποι θα μπορούν πλέον να εκφράσουν τα βαθιά δημοκρατικά τους συναισθήματα, μακριά από την ιδεολογική ηγεμονία της ακροδεξιάς του Μπαλτάκου.
Συνεπώς ανοίγει ο δρόμος, όχι μόνο για τη ΔΗΜΑΡ και την επιστροφή της στην συγκυβέρνηση, αλλά και για τους πολίτες. Οι φιλοκομμουνιστές Σαμαράς και ο Βενιζέλος ετοιμάζονται να σηκώσουν ψηλά την μαυροκόκκινη και να φάνε τον αντικομμουνιστή Μπαλτάκο. Τώρα, στην κυβέρνηση θα μείνουν δημοκράτες, κομμουνιστές και υπέρμαχοι του διεθνούς δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Τώρα εμείς, σαν καλοί πιστοί, θα πρέπει να συνταχθούμε με αυτόν τον υπουργό Δικαιοσύνης και αυτόν τον υπουργό Δημοσίας Τάξης. Άμα τους βρίζουν οι νεοναζί, εμείς οι υπόλοιποι θα πρέπει να τους αγαπάμε.
Με αγωνία ωστόσο περιμένουμε το υπόλοιπο βίντεο από τη Χρυσή Αυγή, το ΠΑΣΟΚ ή όποιον άλλον το διακινεί, για να διαπιστώσουμε τελικά που κατέληξε η βραδιά.
Είθισται, τέτοιες συναντήσεις μεγαλοϊδεατών, αρχαιολατρών και κομμουνιστοφάγων να καταλήγουν σε όργια. Συνεπώς θα ήταν ενδιαφέρουσα η συνέχεια της τρυφερής αυτής συνάντησης.
Άλλωστε, όργιο με δύο συμμετέχοντες δεν μπορεί να γίνει. Μέχρι τρεις είναι σχέση.
rebeliskos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου