ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Παραμυθολογία

Μια φορά και έναν καιρό ήταν η Ευρώπη. Η Ευρώπη έκρυβε μέσα της κάθε καρυδιάς καρύδι, κι όταν κάποια καρύδια αποφάσισαν πως είναι πιο σκληρά από τα άλλα, βάλθηκαν να τα σπάσουν για να κυριαρχήσουν. Αποφάσισαν να απλώσουν το Σκότος πάνω από την Ευρώπη.
Για να το κάνουν αυτό τα μεγαλύτερα καρύδια της Ευρώπης, οι Γερμανοί, υπό την αρχηγεία της Νονάς και της Μαφίας της, απελευθέρωσαν ένα μεγάλο αμερικάνικο τέρας για να το ρίξουν στα σπλάχνα της Ευρώπης. Το Δόγμα του Σοκ.
Το τέρας θα χτύπαγε πρώτα τους πιο ευάλωτους. Κι αφού η Ελλάδα ήταν από τους πιο ευάλωτους, με δυσθεώρητο το Δανεισμό και τη Διαφθορά, η αρχή έγινε όπως ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα.
Το Δόγμα του Σοκ, με την πιστή αρωγή των Αγορών, του Δανεισμού και του Χάους, γονάτισε την Δημοκρατία στην Ελλάδα. Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν θα τα κατάφερνε αν δεν είχε τους υποτελείς της στο εσωτερικό της χώρας.
Έτσι επιστράτευσε αρχικά τον πιο λαοφιλή Ευγενή Γόνο ΓΑΠ, και με την σφυρηλάτηση της κοινής γνώμης από τα Μέσα, ένα άλλο μυθικό τέρας, κατάφερε και τον έφερε στην Εξουσία.
Ο Γόνος μόλις ανέλαβε την Εξουσία εφάρμοσε κατά γράμμα το πρόγραμμα. Με όπλα τις Ενοχές, το Ψέμα, τον Κοινωνικό Αυτοματισμό και το Σύνδρομο της Στοκχόλμης κατάφερε απόλυτη υποδούλωση με όλα τα μέσα, φανατική υποστήριξη από όλα α Μέσα και δαιμονοποίηση κάθε Αντίστασης. Απόλυτη παράδοση στα τσιράκια των Δανειστών.
Όταν η κατάσταση άρχισε να χωλαίνει, η Νονά και η Μαφία της δεν δίστασε να ρίξει στη μάχη έναν πιστό σύμμαχο της οικογένειας των Τραπεζιτών, τον Δημοτραπεζίτη, επιχειρώντας να εφαρμόσει ένα απόλυτα οργουελικό σχέδιο.
Πλέον κανένας δεν χρειαζόταν να κρύβεται. Η κατασπάραξη της Ελλάδας, με την παράλληλη επίθεση στα άλλα ευάλωτα κράτη δούλευε ρολόι. Στην Ιταλία και την Ισπανία διορίστηκαν κυβερνήσεις ακριβώς με τον τρόπο που έγινε στην Ελλάδα. Στην Κύπρο χρησιμοποίησαν την υπάρχουσα κυβέρνηση, και την ανάγκασαν να χρησιμοποιήσει μάλιστα τα ιδεολογικά της όπλα κατά του ίδιου της του εαυτού.
Όταν πια ο Δημοτραπεζίτης έκανε την δουλειά του στην Ελλάδα, αποχώρησε δίνοντας τη θέση του στον Μοναχικό Ακροδεξιό Αντώνη.
Ο Μοναχικός Ακροδεξιός, είχε για χρόνια δουλέψει μυστικά και ήσυχα το σχέδιο του για την ανάληψη της Εξουσίας με σύμμαχο το Δίκτυο 21. Έτσι, ο Τραπεζίτης και ο Γόνος διευκόλυναν το έργο που θα ακολουθούσε, μπάζοντας στην Εξουσία την Ακροδεξιά, πριν ακόμα αναλάβει ο Μοναχικός.
Όταν πλέον ανέλαβε την Εξουσία, με κωλοτούμπες και προκλήσεις, γιγάντωσε το τέρας της Ακροδεξιάς που είχε αλυσοδεμένο στο σαλόνι του. Μέχρι που το τέρας πέταξε τη μάσκα του και φάνηκε το Ναζί του και το σαλόνι δεν το χώραγε πια. Έτσι έδωσε το Πράσινο Φως στα Σκυλιά του να το προστατεύουν.
Μετά το πέρασμα του Μοναχικού Ακροδεξιού από την Εξουσία, στα σπλάχνα της Ελλάδας γευματίζει πλέον όλη η Μαφία και οι συνεργάτες της, μαζί με όλα τα τέρατα που η συμμορία έριξε να την κατασπαράξουν.
Πλέον, τέσσερα χρόνια μετά την Αρχή του Σκότους, τα σπλάχνα της Ελλάδας κατακρεουργούν όλα τα μυθικά τέρατα. Οι Τράπεζες και οι Πατέρες του Έθνους την τεμαχίζουν και την πουλάνε στις Αγορές.
Η Ανεργία και η Ανέχεια ανοίγουν τις πόρτες στην Ακροδεξιά που κυκλοφορεί με το Μαχαίρι στα δόντια.
Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν ήσυχα, καθώς κανείς δεν θέλει να ξυπνήσει την Αντίσταση.
Καλό ύπνο, αλλά η Ιστορία συνεχίζεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου