ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Τι έμαθα σήμερα απ τον Μπαλτάκο

Απ το βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα τα ναζιστικά αυγά -και στον βαθμό που δεν υπάρχει καμμια αλλοίωση- προκύπτουν άμεσα τα παρακάτω:
1. Ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος συνομιλούσε κι από πριν φιλικά με τα αυγά. Άλλωστε άξιο τέκνο της Μάνης κι αυτός, “αντικομμουνιστής”, οπαδός της Κρυπτείας (των δολοφονιών αντιπάλων δηλαδή), δεν είχε αποκλείσει στο πρόσφατο παρελθόν το ενδεχόμενο να “υποχρεωθεί η ΝΔ να κυβερνήσει με τη συνεργασία της Χρυσής Αυγής”.
2. Τα αυγά που είχαν το βίντεο για κάμποσο καιρό εκβίαζαν τον Μπαλτάκο και μέσω αυτού την κυβέρνηση για να πέσουν στα μαλακά.
3. Όταν δεν τους βγήκε ο εκβιασμός όσο ήθελαν έδωσαν το βίντεο στη δημοσιότητα για να απαξιώσουν το κατηγορητήριο, να αποφύγουν νέες προφυλακίσεις και να τσιμπήσουν τελικά καμμια μοναδούλα στις δημοσκοπήσεις που τους φέρνουν πεσμένους.
4.  Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι δεξιά, θεούσα, συντοπίτισσα του υπουργού δικαιοσύνης και χώνει στη φυλακή όσους δεν είναι αρκετά χριστιανοί ακόμα κι αν αυτοί είναι δεξιοί.
5. Οι υπουργοί δικαιοσύνης και προστασίας του πολίτη λένε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ποιοι πρέπει να μπουν στη φυλακή για να τσιμπήσει το κόμμα τους καμμια ψήφο παραπάνω.
6. Ο πρωθυπουργός  όχι μόνο είναι ενήμερος αλλά έχει δώσει τη συγκατάθεσή του.
Συμπεράσματα:
1. Ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης παραδέχεται σε πολιτικό αντίπαλό του ότι η κυβέρνηση δίνει εντολή στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να προφυλακίσει βουλευτές και να ασκήσει δίωξη κατά του κόμματος του συνομιλητή του για να πάρει τις “ορφανές” ψήφους το κόμμα που βρίσκεται στην εξουσία ώστε να διατηρηθεί σε αυτή.
2. Πρόκειται για πολιτικό σκάνδαλο το οποίο κάνει το Γουότεργκεϊτ να μοιάζει ανέκδοτο και πρέπει να οδηγήσει σε παραίτηση όχι μόνο τον Μπαλτάκο αλλά την ίδια την κυβέρνηση.
3. Η θεωρία των δύο άκρων πάει περίπατο και στα συντρίμμια της μένουν όψεις ενός και μόνου άκρου:  δηλαδή τα κολλητηλίκια της ακροδεξιάς βαθειά αντιδημοκρατικής κυβέρνησης με τη ναζιστική συμμορία την οποία στο παρελθόν η ίδια η ΝΔ ανέχτηκε και χρησιμοποίησε.
 ahairlessape

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου