ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Αντώνη Σαμαρά, κλείσε το Youtube

Μέχρι στιγμής έχουμε δει ένα βίντεο δυόμιση λεπτών από την ιδιωτική συνομιλία του έμπιστου συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκου, και του εκπροσώπου των χρυσών αυγών, Ηλία Κασιδιάρη. Απ’ ότι φαίνεται δεν είναι η πρώτη φορά που τα λένε, και το κλίμα στις σχέσεις τους φαίνεται αρκετά καλό. Το αν θα το φάει ο γάιδαρος θα το δείξει ο καιρός.
Ωστόσο, μετά την παρακολούθηση του βίντεο προκύπτουν μερικές πολύ σημαντικές πληροφορίες, αλλά και αρκετά κομβικά ερωτήματα.
Μάθαμε πως ο πιστός σύμβουλος Σαμαρά συνομιλεί ανοιχτά με τους ναζί της Χρυσής Αυγής. Ο Σαμαράς έχει αρκετούς πιστούς συμβούλους. Ενίοτε αυτοί υπερασπίζονται φοροφυγάδες επιχειρηματίες, όπως ο Κρανιδιώτης. Σήμερα μάθαμε τι κάνουν στον ελεύθερο χρόνο τους όταν χαλαρώνουν.
Μάθαμε ακόμα πόσο εύκολα και γρήγορα μπαίνει μια υπόθεση στο αρχείο. Αρκεί να διαταχθεί μια προανακριτική εξέταση και σε μισή ώρα θα έχει αρχειοθετηθεί.
Μάθαμε επίσης, αλλά θα χρειαστούμε και εξέταση DNA, πόσο όμορφα περνάνε κυβερνητικοί, δικαστικοί και άλλοι κρατικοί λειτουργεί. Η αιμομιξία πάει σύννεφο, ο ένας κάνει χαρούλες στον άλλον, κι όλοι μαζί συγχαίρονται για το έργο τους.
Παράλληλα, γεννώνται και οι εξής απορίες:
Υπάρχουν άλλες συνομιλίες του τρυφερού ζευγαριού Μπαλτάκου-Κασιδιάρη;
Είναι ο μόνος σύμβουλος Σαμαρά που έχει σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή;
Γιατί το βίντεο ανέβηκε σε ρώσικο ιστότοπο; Τι ρόλο παίζουν και έχουν παίξει οι Ρώσοι;
Τι θέση παίρνουν Βορίδης, Γεωργιάδης και λοιπή ακροδεξιά της Νέας Δημοκρατίας;
Τι θέση παίρνουν οι “απόγονοι του Κωνσταντίνου Καραμανλή και της λοιπής μεγάλης Δεξιάς παράταξης”;
Για τους παραπάνω λόγους, και για το καλό της χώρας και της προστασίας της πορείας, της οικονομίας και της πολιτικής σταθερότητας, προτείνω στον πρωθυπουργό να κλείσει το youtube και όλα τα site που φιλοξενούν βίντεο.
Και προσοχή, Αντώνη Σαμαρά. Όχι λάθη σαν το γατάκι τον Ερντογάν. Έχεις το know how από την ΕΡΤ.
Μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου αρκεί.
 rebeliskos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου