ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Τρίζουν τα κόκκαλα του Κωνσταντίνου Καραμανλή


Το βίντεο και οι διάλογοι ανάμεσα στον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη -που έδωσε στη δημοσιότητα ο δεύτερος- αποδεικνύουν περίτρανα την παρέμβαση της κυβέρνησης στο έργο της Δικαιοσύνης με απευθείας εντολή Σαμαρά, τους πολύ στενούς και αδελφικούς δεσμούς ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία και την Χρυσή Αυγή, και το ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι τίποτε άλλο από ένα συστημικό μόρφωμα που φούσκωσαν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, για να μην κινδυνεύσουν οι ολιγάρχες και το καθεστώς.
Είναι απίστευτη η κατάντια της Νέας Δημοκρατίας. Το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έγινε στα χέρια του Σαμαρά ένα ακροδεξιό σίχαμα στο οποίο κυριαρχούν λούμπεν προσωπικότητες, που κάνουν παρεούλα με τους νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής.
Θα τρίζουν στον τάφο τα κόκκαλα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Οι δημοκράτες δεξιοί θα πρέπει επιτέλους να πάρουν θέση απέναντι στην ακροδεξιά ομάδα Σαμαρά.
Φαινόμενα σαν αυτό του Άρη Σπηλιωτόπουλου που έχει ψηφίσει τα πάντα, δεν έχει αρθρώσει ούτε μια λέξη, δεν έχει κάνει μια ερώτηση στη Βουλή, και τώρα έβαλε τα ροζ πουλοβεράκια για να το παίξει φρέσκος, παρθένος και ανεξάρτητος -ώστε να εκλεγεί δήμαρχος-, είναι θλιβερά. Και κωμικά, βέβαια.
Οι βουλευτές και οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας που επιθυμούν δημοκρατία πρέπει να μιλήσουν. Δυνατά. Τώρα.
Είναι ολοφάνερο πια -ακόμα και σε αυτούς που είχαν ενδοιασμούς- πως το πρόβλημα της χώρας είναι η απομάκρυνση από την δημοκρατία.
Ο Σαμαράς και η ακροδεξιά ομάδα που έκανε κατάληψη στη Νέα Δημοκρατία είναι επικίνδυνοι για την χώρα.
Το μόνο πραγματικό δίλημμα που έχουν οι Έλληνες είναι αν επιθυμούν να έχουν δημοκρατία.
Βέβαια, θα πρέπει πρώτα να μάθουν τι είναι δημοκρατία.
pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου