ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Η κατάντια της Νέας Δημοκρατίας…

Είναι πραγματικά θλιβερή η σημερινή εικόνα της Νέας Δημοκρατίας. Το φιλελεύθερο συντηρητικό κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έχει μεταλλαχτεί σε ένα αλλοπρόσαλλο μόρφωμα στο οποίο κάνει κουμάντο…

η ακροδεξιά ομάδα του Αντώνη Σαμαρά που αποτελείται από Μπαλτάκους. Είναι τέτοια η κατάντια της σημερινής Νέας Δημοκρατίας που άγεται και φέρεται από τον Ευάγγελο Βενιζέλο που είναι τελειωμένος και ήδη βλέπει μπροστά του το εδώλιο του κατηγορουμένου.

Η άλλοτε κραταιά Νέα Δημοκρατία είναι όμηρος του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενός πολιτικού που ηγείται ενός κόμματος –του ΠΑΣΟΚ- το οποίο, ουσιαστικά, δεν υπάρχει πια.

Το ΠΑΣΟΚ το κρατάνε στη ζωή, ως τίτλο, μόνο και μόνο για να μην πάει φυλακή ο Βενιζέλος.

Είναι απαράδεκτο το ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκοψε τον Φαήλο Κρανιδιώτη από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν είναι δυνατόν να επιβάλλει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον Αντώνη Σαμαρά ποιους θα βάλει στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος που είναι πρόεδρος.

Επίσης, δεν μπορεί ο λερωμένος Ευάγγελος Βενιζέλος να κόβει από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας έναν αγνό πατριώτη, έναν ατρόμητο Έλληνα, ένα γενναίο αγωνιστή όπως ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Ο Βενιζέλος διέλυσε το ΠΑΣΟΚ και τώρα προσπαθεί να διαλύσει και την Νέα Δημοκρατία.

Δεν το βλέπετε;

Θα του το επιτρέψετε;

Θα τον αφήσετε να διαλύσει και τη μεγάλη δεξιά παράταξη;

(Εδώ σταματάω γιατί με πιάσανε τα γέλια. Πάντως, για όσους ενδιαφέρονται και για όσους καταλαβαίνουν, αυτό είναι το πνεύμα της κριτικής που πρέπει να γίνεται στην κυβέρνηση Σαμαρά: «πώς καταντήσατε ακροδεξιό μόρφωμα το μεγάλο φιλελεύθερο κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και πώς το αφήσατε να πέσει στα χέρια του Βενιζέλου».)


 pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου