ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Έκτακτο: Ο Τάκης Μπαλτάκος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας!

Βαλίτσες για τις Βρυξέλλες ετοιμάζει από το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου, Τάκης Μπαλτάκος, καθώς ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται αποφασισμένος όχι μόνο να…


τον συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας αλλά και να στηρίξει προσωπικά την εκλογή του στενού του συνεργάτη στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Δαιμόνια δικός σας – για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ – Πίκος Απίκος

Η διαρροή της είδησης, που αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, έγινε από την πρώην κυβερνητική συντάκτρια του Mega και υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές, Μαρία Σπυράκη, η οποία πληροφορήθηκε τα νέα για την υποψηφιότητα Μπαλτάκου από το διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού, Κώστα Μπούρα, αλλά και από το παιδί που δουλεύει στο κυλικείο του γραφείου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των «Νέων» η υποψηφιότητα Μπαλτάκου συνδέεται άμεσα και με την… κόκκινη κάρτα που είδε την Τετάρτη από τον κ. Μπούρα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, που από αρχιστράτηγος της Νέας Δημοκρατίας στον Ελληνικό Βορά κατέληξε να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής χωρίς κόμμα!

«Ο Σαμαράς τον Μπαλτάκο τον έχει στην καρδιά του και ξέρει πως μετά από αυτό το ατυχέστατο περιστατικό με τον συναγωνιστή Κασιδιάρη το σωστό για τον πρώην γενικό γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου είναι να φύγει για μερικά χρόνια από την Ελλάδα ώστε τα σκυλιά του ΣΥΡΙΖΑ να πάψουν να αλυχτάνε» τονίζουν κύκλοι από το Μέγαρο Μαξίμου. Σωστή χαρακτήρισε την απόφαση του πρωθυπουργού ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ή κάπως έτσι, σημειώνοντας πως τώρα είναι η ώρα για να πουληθεί το Ελληνικό στον Λάτση και όχι για να λυθούν κάποια μικρής σημασίας προβλήματα στη συγκρότηση του κόμματος της Ενωμένης Δεξιάς.

Ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις είναι και στη Δημοκρατική Αριστερά, με συνεργάτες του Φώτη Κουβέλη να δηλώνουν πως οι εξελίξεις ήταν αναπόδραστες και να εύχονται καλή δουλειά στον κ. Μπαλτάκο στα έδρανα του ευρωκοινοβουλίου. «Ο Τσίπρας είναι και πολύ μεγάλο κωλόπαιδο» τόνισε από την πλευρά της η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου