ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Για μια άλλη Ευρώπη!


Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένας διακρατικός ιμπεριαλιστικός οργανισμός, όπου οι όλες του οι δομές είναι φτιαγμένες έτσι ώστε να υπερασπίζονται την διατήρηση του καπιταλιστικού συστήματος. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αλλάζει: υπηρετεί τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας εφαρμόζοντας πολιτικές εχθρικές προς το λαό και την εργατική τάξη. Γι’ αυτό έχει φτιαχτεί. Έτσι είναι χτισμένη.
Η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, πρέπει να απορρίψουν τις αυταπάτες των τάχα “φιλολαϊκών”, “αριστερών” κυβερνήσεων, στα πλαίσια της Ε.Ε. και με διατήρηση του πλούτου στα χέρια των καπιταλιστών.
Ο αγώνας για έξοδο από την Ε.Ε. σε συνδυασμό με την ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος και την οικοδόμηση της Λαϊκής Εξουσίας, δίνει μια προοπτική υπέρ των λαών της Ευρώπης. Η έξοδος από την ιμπεριαλιστική Ε.Ε. που θα συνοδευτεί από την κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής και τον σοσιαλιστικό κεντρικό σχεδιασμό της οικονομίας, θα δώσει νέα δυναμική στον αντικαπιταλιστικό αγώνα των λαϊκών-εργατικών κινημάτων ολόκληρης της Ευρώπης και θα αλλάξει συσχετισμούς. Και αυτή θα είναι μια σημαντική συνεισφορά για μια άλλη Ευρώπη: την Ευρώπη του σοσιαλισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου