ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Βορίδης σήμερα: Μεγάλη απειλή της ελευθερίας ο Κομμουνισμός

Ξεχνώντας το πολιτικό του παρελθόν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης σε κομματική εκδήλωση στην Πάτρα, εξίσωσε τον φασισμό με τον κομμουνισμό, καταχειροκροτούμενος από τους παριστάμενους. Υπό το βάρος των αποκαλύψεων των υπόγειων διαδρομών μεταξύ της κυβέρνησης και της Χρυσής Αυγής, ο κ. Βορίδης «άδειασε» τον στενό συνεργάτη και πρώην – πλέον – γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκο, λέγοντας ότι είχε «δική του ατζέντα» και πως εξέθεσε τον πρωθυπουργό.
Ο κ. Βορίδης σε υψηλούς τόνους, είπε ότι «η Δεξιά πάντα ήταν πάντα απέναντι στους φασίστες και τους ναζιστές», θυμίζοντας στο κομματικό ακροατήριο πως «οι παπούδες μας πολέμησαν στα βουνά το φασισμό».
Ωστόσο, ο κ. Βορίδης προχώρησε ένα βήμα παραπέρα κάνοντας αναφορά στον εμφύλιο πόλεμο λέγοντας πως «μόλις οι παπούδες μας τελείωσαν τη μάχη εκείνη ξεκίνησαν τη νέα μάχη υπέρ του έθνους και της ελευθερίας εναντίον του κομμουνισμού».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ εξίσωσε το φασισμό με τον κομμουνισμό κάνοντας λόγο για δυο ολοκληρωτισμούς για να λάβει το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.
Το τι έκαναν οι παππούδες του Βορίδης, και των λοιπών ακροδεξιών στην Κατοχή είναι γνωστό.....Φόραγαν κουκούλες και κατέδιδαν πατριώτες!
Καταδίκασε τον φασιμό, που και ο ίδιος εκπροσωπούσε παλιότερα στην ΕΠΕΝ, αλλά έκανε την απαράδεκτη εξίσωση του φασισμού με τον κομμουνισμό. 

Αλήθεια, μήπως ξέχασε, ότι κομμουνιστές, σταμάτησαν τον φασισμό στην Ευρώπη;;
 anemosantistasis
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου