ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Κύριε υπουργέ, μας κακομαθαίνετε !!!

Στοιχεία έκπληξη για την εξέλιξη των δημοσίων οικονομικών και άλλων μεγεθών της οικονομίας έχει στη διάθεσή του ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Αναμένει την επισημοποίησή τους από τη Εθνική Στατιστική Υπηρεσία και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, προκειμένου να τα…γνωστοποιήσει τις επόμενες ημέρες.

Από τα Τα κουρέλια τραγουδάμε … ακόμα

Φήμες κάνουν λόγο για μεγάλη έκπληξη, η οποία θα επιδράσει καταλυτικά στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Έπειτα από την αποκάλυψη της έκπληξης , την οποία κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό ο υπουργός , η τρόικα αναμένεται να επιστρέψει άρων άρων στην Αθήνα ώστε να συνεχίσει τις ομιλίες με την ελληνική κυβέρνηση .

Το μυστικό – έκπληξη δεν το γνωρίζει ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός αφού ο υπουργός οικονομικών δεν του έχει καμία εμπιστοσύνη θεωρώντας ότι μόλις το μάθει θα το ξεφουρνίσει με την πρώτη ευκαιρία χάνοντας η χώρα το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού .

Ο Αντώνης Σαμαράς βέβαια έχει δώσει ένα σωρό εντολές στον Γιάννη Στουρνάρα να του αποκαλύψει το μυστικό αλλά ο υπουργός τον γράφει στα παλιά του τα παπούτσια .

Ο μόνος που φαίνεται να έχει πληροφορηθεί το μυστικό από τον ίδιο τον Γιάννη Στουρνάρα είναι ο υπουργός Διοικητικής μεταρρύθμισης , Κυριάκος Μητσοτάκης , ο οποίος από εκείνη τη στιγμή απέκτησε μόνιμα την έκπληκτη γκριμάτσα με την οποία έχει καταφέρει να κάνει καριέρα κωμικού σε σατυρικές εκπομπές .

Στις ιδιαίτερες συνομιλίες του ο Γιάννης Στουρνάρας αναφέρει ότι τα στοιχεία αυτά καθαυτά θα δώσουν και την εξήγηση για τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται από το περασμένο φθινόπωρο στην ολοκλήρωση των συνομιλιών με την τρόικα η οποία μόλις πληροφορηθεί το μυστικό θα υποκλιθεί στην ευφυΐα του υπουργού .

Το μεγάλο μυστικό , όταν αποκαλυφθεί , θα είναι ικανό από μόνο του να αλλάξει τις ισορροπίες στο πολιτικό σκηνικό , καθιστώντας την Ν.Δ. ξανά το φαβορί για όλες τις εκλογικές διαμάχες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα επόμενα χρόνια .

Από την άλλη , το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται σε δεινή θέση αφού αν και είχε βρεθεί τόσο κοντά στο σχηματισμό της πρώτης αριστερής κυβέρνησης στην Ελλάδα από την εποχή της κυβέρνησης του βουνού , τελικά το όνειρο αποδεικνύεται απατηλό . Παρόλαυτα , ο τετραπέρατος Αλέξης Τσίπρας , προσπαθεί να σκαρφιστεί και ο ίδιος ένα ακόμα πιο εκπληκτικό μυστικό ,  η αποκάλυψη του οποίου θα επαναφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ σε θέση ισχύς .

Τις επόμενες μέρες αναμένουμε να αποκαλύψουν οι δύο παρατάξεις τα μυστικά τους ώστε να δούμε ποια το έχει πιο μεγάλο .

(Φήμες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Στουρνάρας στο μπαλκόνι του υπουργείου οικονομικών καλλιεργεί δενδρύλλια κάνναβης  για προσωπική του χρήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου