ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ου Κρανία

Αγαπητέ Πιτσιρίκο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Χενάντι Μοσκάλ, μέλος του πολιτικού κόμματος της Γιούλια Τιμοσένκο, δημοσίευσε ένα έγγραφο, όπου ο πρώην πρόεδρος Βίκτορ Γιανούκοβιτς σχεδίαζε στρατιωτική επέμβαση με ελεύθερους σκοπευτές, τεθωρακισμένα, αεροπλανοφόρα, βατραχανθρώπους και τον Τζων Ράμπο.
Οι Ουκρανοί είχαν την τύχη με το μέρος τους, αφού τώρα στην προεδρία βρίσκεται ο δημοκρατικά εκλεγμένος Αλεξάντερ Τουρτσίνοφ, συνεργάτης της Τιμοσένκο και πρώην επικεφαλής των κρατικών υπηρεσιών ασφαλείας.
Η Κομισιόν, γνωστή για τα δημοκρατικά ιδεώδη της, αναγνώρισε τον Αλεξάντερ Τουρτσίνοφ.
Παράλληλα, θέλοντας να βοηθήσει τον ουκρανικό λαό, θα χορηγήσει δάνειο από το Δ.Ν.Τ., ώστε και η Ουκρανία με την σειρά της να πιάσει τους ρυθμούς ανάπτυξης της Πατρίδας μας και να εμφανίσει πρωτογενές πλεόνασμα και δωρεάν Wifi σε ένα χρόνο από τώρα.
Την νέα πολιτική κατάσταση που διαμορφώθηκε, αναμένεται να χαιρετήσει ο Πρόεδρος την Ελληνικής Μπανανίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει στα σκαριά τρομερή ανεκδοτάρα.
Κατά τα άλλα, η Ελλάδα πετάει.
Οι τράπεζες αναμένεται να ρίξουν χρήμα στην αγορά, οι εγκληματίες οδηγούνται όλοι στην Δικαιοσύνη, η οποία είναι πιο τυφλή και από παραπλήγα σε φανάρι, η διαφθορά ξεριζώνεται, ο πολιτισμός ανθεί, αφού στο τιμόνι του βρίσκεται ένας άνθρωπος με βαθύτατες καλλιτεχνικές ανησυχίες, η δημόσια υγεία πάει από το καλό στο καλύτερο – τα εύσημα πρέπει να πάνε όλα στον celebrity Υπουργό- και, γενικότερα, με μία λέξη, γαμάμε.
Ίσως, για πρώτη φορά στην νεότερη ιστορία τους, οι Έλληνες κατάφεραν και έφτιαξαν ένα κράτος αντίστοιχο της μεγαλοφυίας και των ιστορικών τους καταβολών. Ολέ!
Ν.Μ.
(Αγαπητέ φίλε, πάντα έτσι ήταν ο κόσμος· απλά, πριν δεν το ξέραμε ή δεν μας ένοιαζε καθόλου γιατί βαρούσαμε παλαμάκια στην μπέμπα που χόρευε τσιφτετέλι πάνω στο τραπέζι. Δεν μπορώ να σκάσω και για τους Ουκρανούς τώρα. Αφού τα γουστάρουν τα φασισταριά, γιατί να τους το χαλάσουμε; Τουλάχιστον, εδώ δεν κάνει κρύο όπως στην Ουκρανία. Έχει και άπλα, για να αποφεύγεις την πολλή συνάφεια του κόσμου. Τρικυμία εν Ου Κρανία. Να είστε καλά.)
pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου