ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΕΣ....

Του Κοσμά θέμελη


Έτσι λεγεται το ψηφοδελτιο του Γ. Μωραλη, υπευθυνου δημ. σχεσεων του ΟΣΦΠ και δεξι χερι του Β. Μαρινακη. Ο οποιος ειναι επισης υποψηφιος του συνδυασμου, μαζι με τον Π. Κόκκαλη. Κατεβαινει δηλαδη ο Ολυμπιακος. Για να αντιμετωπισει τα χτυπηματα (της διαιτησιας).

Περαν της πλακας συνεχιζεται επι το εκκωφαντικότερον η τακτικη Σ. Κόκκαλη, ο οποιος αγορασε το 1993 τον ΟΣΦΠ μετατρεποντας το ζωτικωτερο τμημα του υπερηφανου λαου του σε ιδιωτικο στρατο και ασπιδα προστασιας του (υποθεση Σταζι, "κασκαντερ" και Treuhand (Intacom)...για οσους θυμουνται και καταλαβαινουν). Και σε δευτερη φαση ως δορυ για την αλωση των ελληνικων επικοινωνιων χωρις ανταγωνισμο, αλλα και αλλων «θεσεων» του κακομοιρου ελληνικου κρατους, και κυριως σε μετατροπη του ελληνικου Δημοσιου σε ομηρο και λαφυρο, πραγμα που η πολιτικη σκηνη όχι μονο δεν εμποδισε, αλλα μαλλον με χαρα συνεδραμε.

Σειρα λοιπον του Β.Μαρινακη. (για τον οποιον φημολογειται ότι οι εταιρειες του εκμεταλλευονται 58 πλοια, ΟΛΑ υπο ξενη σημαια).

Στον Πειραια όλα είναι ανοιχτα.

Διαγωνισμοι για το Λιμανι, πολλα real estate στην περιοχη (και όχι μονο)του σταδιου Καραϊσκακη (γι’αυτό-κυριως-ειχε ενδιαφερθει κι ο Λαυρεντιαδης για την αγορα της ΠΑΕ-θυμαστε και την «ασπιδα» του Κοκκαλη;-και τελικως αγορασε το μισο σταδιο Καραϊσκακη), και πολλα αλλα προγραμματα και ευκαιριες για business.

Γιατι λοιπον πλεον να παιζουν οι υπερηφανοι προεδροι του Ολυμπιακου από το παρασκηνιο;

Ας βγουν λοιπον στο προσκηνιο, αφου οι καιροι της Τροϊκας και του Μνημονιου δημιουργουν το καταλληλο δηθεν επενδυτικο κλιμα. Ποια Μαφια και διαφθορα μωρε, αυτά τελειωσαν με την Τροϊκα και τα Μνημονια, δεν το πηρατε χαμπαρι; Μπερλοσκουνισμος α λα ελληνικα; Μού φαινεται πιο επικινδυνος, λογω του μικρου μεγεθους της οικονομιας που βαινει συρρικνουμενη. Και φορτωμενος με πολύ καραγκιοζιλικι…

Α, να μην ξεχασω, τον θυμαστε τον παλαι ποτε σταθμο του ΚΚΕ, 902 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM; Τον πηραν οι «και άλλες δημοκρατικες δυναμεις» …Ο Μαρινακης, ντε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου