ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ποιος είναι ο Χρήστος Γούδης της «Ελληνικής Αυγής»



Όπως αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών»: Μόνο με «αυτογκόλ» μπορεί να παρομοιαστεί η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, που ανακάλυψε «στήριξη» του Χρήστου Γούδη στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, καθώς ο υποψήφιος με το συνδυασμό Κασιδιάρη έχει υπάρξει κορυφαίο στέλεχος της Πολιτικής Ανοιξης και της Ν.Δ.


Υπήρξε μέλος της επιτροπής Ανώτατης Παιδείας της Ν.Δ. επί προεδρίας Μητσοτάκη (1984-1985), μέλος του Κέντρου Μελέτης Προβλημάτων του Ελληνισμού της Πολιτικής Ανοιξης του Αντώνη Σαμαρά (1993), συνεργάτης από το 1999 και συντονιστής της Ομάδας Ιδεολογίας και Πολιτικής του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», του επίσημου think tank της Ν.Δ. (2001-2004), και μέλος των επιτροπών της Ν.Δ. για την Ερευνα και την Παιδεία (2001-2004).
Κατά καιρούς «πέρασε» από το Φιλελεύθερο Φόρουμ του Ανδρέα Ανδριανόπουλου, τη ΔΗ.ΑΝΑ. του Κ. Στεφανόπουλου, ενώ μετά την αποχώρησή του από τη Ν.Δ. κατευθύνθηκε στο ΛΑΟΣ.
http://left.gr

Τον Γουδή μαζί με άλλα παρτάλια τους γνωρίσαμε μέσα από τις εκπομπές της trash tv που σουλατσάρουν και λένε ότι μαλακία τους καπνίσει.

1 σχόλιο:

  1. Εγώ ρε φίλε τον άκουσα στο ιντερνετ με τον Χίο και δεν κατάλαβα να λέει μαλακιες.Άσχετα απο τους άλλους που μετείχαν στην συζήτηση , που δεν έχω την ίδια άποψη , ο άνθρωπος φάνηκε προσγειωμένος και λογικώτατος. Βεβαια το site σας περι άλλων τυρβάζει , και αν αυτή η χρυσή αυγή ή όπως αλλιώς θέλει να ονομάζεται η ακροδεξιά είχε χαμηλώτερους τόνους απεφευγε τις ακρότητες και τους χωρίς νόημα τσαμπουκάδες , θα έπαιρνε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό , ίσως και κοντά στο της Λεπέν.Και ξέρετε γιατί ?
    Γιατί ο κόσμος μεσα στην δυστυχία του θέλει ΛΥΣΕΙΣ και όχι αμπελοφιλοσοφίες. Όταν πεινά το παιδί σου , δεν το γυρίζεις στον Μπρέχτ, αλλά αναζητάς την αιτία της κακής του μοίρας. Και όχι ....διαλογιζόμενος , αλλά απτά , και γρήγορα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή