ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ασταδιαλακακοχρονονάχουν πρωί πρωί !!!

Ασταδιάλα. Κακοχρνονάχουν, Λίγες να ‘ναι οι ώρες τους. Τα τσογλάνια. Άιντε μου ανεβάζουν την πίεση πρωί πρωί τα κωλοκάναλα.

Στον ΣΚΑΪ της σοβαρής ΧΑχαχα η ντροπή της Σάμου, που λένε όσοι Σαμιώτης ξέρω, ο Αυτιάς έχει τον…

Σταύρο Θεοδωράκη που τον πήρε “το ποτάμι” τον πήρε ο ποταμός. Και τι του λέει ο αθεόφοβος. “Την επομένη των εκλογών θα βγάλεις τις θέσεις σου σε πλειστηριασμό για να αποφασίσεις με ποιον θα συνεργαστείς;” Δηλαδή έχει ο Θεοδωράκης Θέση για να βγάλει σε πειστηριασμό!!! Το πολύ πολύ καμιά καρέκλα από το εστιατόριό του να βγάλει που να έχει καθίσει κανένας μεγαλόσχημος της διαπλοκής. Άιντε που προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο πολιτικός σχηματισμός… του Μπόμπολα θα πρέπει να είναι και ρυθμιστής των πραγμάτων.

Τα παίρνω και γυρίζω Alpha. Alpha πργάγμα κιόλας. Τεφαρίκι. Δύο τύποι παίρνουν συνέντευξη από ποιον λέτε; Από τον μεγακενομωροφιλόδοξο Μπενίτο Ναπολεώνε. Με το βλέμμα αυτό το αδηφάγο μιλάει για τη σημαντικότητα του ΠαΣοΚ, τη ελιάς (όχι της θρούμπας, αν και αυτό θα είχε κάποιο νόημα) και βέβαια τη δική του.

Κοκκινίζω, σφίγγω τα δόντια τόσο πολύ που γίνομαι σφίγγα!!!

Να δω Nikelodeon αλλά γυρνώντας παραπατάω στο MEGAilithious μόνο για ilithious.

Είναι ο Χουντής εκεί, πολύ συμπαθής γενικά, και προσπαθεί να αρθρώσει μια κουβέντα.

Και ενώ μιλάει για το πλέον σοβαρό θέμα, πως αλλάζουν οι κυβερνήσεις από τις Βρυξέλλες, ο εκλεφτυσμένος Αναγνωστάκης χασκογελά για να υποτιμήσει τον ομιλούντα, σε στυλ “τι μαλακίες μας λες τώρα”, ο Ιορδάνης Πασοκοπουλος διακόπτει κάθε δεύτερη πρόταση αντιδρώντας και η Μαρία “MEGA MPOMPOLA” Σπυράκη δεν κλείνει το στόμα της – όταν φέρναν τα λεφτά στα αεροδρόμια δεν το άνοιγε-

Α! να χαθείτε πια σιχαμένοι… Ούτε 48 να μην είναι οι ώρες σας.

kopria

1 σχόλιο:

  1. "Ασταδιαλακακοχρονοναχουν",πρωι-πρωι,και καθε μερα!! Μπραβο,απο καρδιας και για "kopria" και για "Ιδεοδρομιο" που το αναρτας!! Με μια λεξη,μπορεσατε,να μου εξηγησετε....αυτην ...την "αναγουλιαση" που ελεγε και η μανταμ Σουσου....και για τα κωλοκαναλα,και για τους μεταχριστον προφητες ,και για ολο το συναφι των "σωτηρων" που μας εχουν φαει τα συκωτια.....και για τους αλλους τους αχαρους τους αναρχικους....αλλοι σοφοι της "τεχνικης' της ιδεολογιας !! Ναι-ναι συμφωνω,και συμπληρωνω
    "οχι ολοι..μην ισοπεδονουμε"!! Και οχι τιποτε αλλο,ουτε και εγω προλαβα,να μελετησω τον Βλαδιμηρο κατα που "επρεπε"....ουτε και την αλλη την προκομενη ...την σχολη του Σικαγου!!! Το συμπαν ολο,μου υπογραμμιζει τις"θεωρητικες μου,αδυναμιες!! Ασταδιαλακακοχρονοναχουν ΟΛΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή