ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

MEGA: Μαθήματα παραχάραξης της ιστορίας…

Τον Παπαδήμο δεν τον επέλεξε ο Μπαρόζο, αλλά ο Παπανδρέου…

Αφού σε πρώτη φάση, παρουσιάστρια και σχολιαστές, έκαναν ένα είδος πολιτικού ευχέλαιου – που απαλλαγήκαμε από το σχέδιο Ζ και ο Θεός να μας φυλάει, να μην το ξαναβρούμε μπροστά μας – ανέλαβαν με πρωτομάστορα τον Ντερμπεντέρη, να παραχαράξουν την ιστορία.

Ποιος Μπαρόζο; Ο κ. Παπανδρέου επέλεξε τον Παπαδήμο. Στην αρχή είχε προτείνει την Έλσα Παπαδημητρίου, μετά τον Διαμαντούρο και μετά τον Κακλαμάνη, ο…
οποίος αρνήθηκε.

Διάβασαν μάλιστα επιλεκτικά δύο – τρια σημεία (θα έχει γίνει έξαλλος ο Κακλαμάνης), από την μακροσκελή δήλωσή του, για να συσκοτίσουν τα όσα προκύπτουν από τις αποκαλύψεις των Financial Times.

Ο Ντερμπεντέρης μάλιστα από τη στήλη του, σήμερα στα ΝΕΑ, είχε προλειάνει το έδαφος υποστηρίζοντας περίπου τα ίδια και υπογραμμίζοντας, πως η εκδοχή ότι ο Μπαρόζο επέλεξε τον Παπαδήμο σε συνεννόηση με τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά, είναι μια γελοία εκδοχή.

Λίγο πριν τα σχόλια τους μάλιστα, είχαν παίξει απόσπασμα από τη συνέντευξη του Βενιζέλου στο STAR, όπου δήλωνε – ποιος; Αυτός, ο φερόμενος ως ένας εκ των δραστών της συνομωσίας – ότι «ο κ. Παπανδρέου επέλεξε τον Παπαδήμο».

Ο Γκέμπελς ήταν πιο σεμνός από δαύτους…
 
Nonews-News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου