ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Όλοι εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ

Από την ώρα που έκλεισαν οι κάλπες του α' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, έχω περιηγηθεί με την ιδιότητα του τηλεθεατή σε όλα τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών και έχω καταλήξει σε κάποιες διαπιστώσεις.

Συγκεκριμένα:

1. Τα στελέχη του ΚΚΕ μιλούν εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ με μεγαλύτερο πάθος από όσο το κάνουν μέχρι και οι βουλευτές της ακροδεξιάς πτέρυγας της Νέας Δημοκρατίας.

2. Συγκεκριμένοι εκπρόσωποι της Δημοκρατικής Αριστεράς ξεπερνούν μέχρι και τα στελέχη του ΚΚΕ σε εμπάθεια για τον ΣΥΡΙΖΑ και ειλικρινά πιστεύω ότι είναι κρίμα που δεν τους καμαρώσαμε κι αυτούς υπουργούς του Σαμαρά και του Μπαλτάκου.

3. Μέχρι ο ΣΥΡΙΖΑ να πάρει 50% ανά την Ελλάδα, δεν επιτρέπεται να λέμε ότι εμφανίζει κάποια δυναμική. Αν το άθροισμα όλων των υπολοίπων κομμάτων είναι μεγαλύτερο από το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, τότε έχει αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

4. Αν χάσει η Δούρου στον β' γύρο από τον Σγουρό, θα είναι μεγαλύτερη αποτυχία για τον ΣΥΡΙΖΑ από το ότι ο Κουμουτσάκος της Ν.Δ κόντεψε να μείνει πίσω κι από τον Παναγιώταρο. Αντίστοιχα, το ίδιο ισχύει και για τον Σακελλαρίδη στον δήμο της Αθήνας ο οποίος θα έχει αποτύχει παρόλο που διέψευσε τις δημοσκοπήσεις και πέρασε τον Σπηλιωτόπουλο.

5. Αν υπάρχει αντάρτης της Νέας Δημοκρατίας σε κάποια περιφέρεια ή δήμο και ο επίσημος υποψήφιος του κόμματος δεν έχει πάει καλά, η επίδοση του προσμετράται στο ποσοστό της Νέας Δημοκρατία. Αν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν προσμετράται.

6. Όποιος διαπιστώνει όλα τα παραπάνω, φυσικά παίζει το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν έχει ήδη γραφτεί μέλος στο κόμμα.

7. Γενικά, η φάση είναι «Ελλάς, Ελλάς, Αντώνης Σαμαράς» και μην σας νοιάζει τι λένε τα κομπιούτερ και οι αριθμοί.

parapolitiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου