ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Η Δεξιά φλέγεται. Νέα υπόθεση λαθρεμπορίας της δικαιοσύνης . Μεταπολεμικά τα χαρακτηριστικά του καθεστώτος..





Μελισανίδη και Σαμαρά γωνίας , το ανάγνωσμα.

Ο πρωθυπουργικός φίλος του πολιτικά απένταρου Σαμαρά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκτίθεται σε βήματα δικαστικών αιθουσών , έστω και αν αυτά αφορούν κάπου 2 εκατομμύρια ευρώ φοροδιαφυγή από τις εταιρείες της οικογένειας..
Αυτό είναι το ρεζουμέ του νέου επεισοδίου της ΝΔ , του Σαμαρά, των πρωθυπουργικών φίλων και των δικαστικών και τελωνειακών κοντοχωριανών του καθεστώτος, όπως πολύ γλαφυρά περιέγραψε στους ναζιστές ο “σταθμάρχης” του καθεστώτος ο Μπαλτακος, όταν ζωγράφιζε την αρχιεισαγγελέα Κουτζαμάνη .

Τι έχει συμβεί. Απαλλάχτηκε έστω και να βρεθεί σε δίκη που αφορούσε φοροδιαφυγή 2 εκατομμυρίων ευρώ ο αδελφός Μελισσανίδης μετά από εξαίρεση ένστασης που κατέθεσε ο δικηγόρος του. Να σημειωθεί και έχει τη δική του πολιτική αξία ότι κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της ένστασης απουσίαζε ο δικηγόρος του Δημοσίου .
Ω ποία έκπληξης!!!

Το ακροδεξιό καθεστώς του Μνημονίου έχει πλήρη ποιοτικά χαρακτηριστικά των ακροδεξιών μεταπολεμικών καθεστώτων που έστησαν οι ΗΠΑ στην Ελλάδα για να συνθλίψουν τη χώρα και να τη βάλουν στο γύψο τους.
Τώρα ξανάρθαν , το γύψο τον είχαν έτοιμο. Αστυνομία, δικαστές πολιτικό προσωπικό έστω και αν το τάιζαν για 10 χρόνια στην πολιτική του έρημο(Σαμαράς), τώρα τους επιστρέφει τα λεφτά τους..
Παρόλα αυτά η διαφορά είναι τόσο δυσώδης που μαρτυρά ότι πριν καν το τέλος θα πνίξει και τους ίδιους..

Αναλυτικότερα η αφήγηση από εδώ:

-"Η Δικαιοσύνη «καθάρισε» τον αδελφό Μελισσανίδη για το σκάνδαλο της φοροδιαφυγής από το λαθρεμπόριο πετρελαίου"
 
-"Έφεση του εισαγγελέα κατά της αθώωσης Ι. Μελισσανίδη"

dakrygono

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου