ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Στην ίδια πλευρά με τη Χρυσή Αυγή βρίσκονται Κεδίκογλου, Λαζαρίδης, Πορτοσάλτε, defencenet!

Τα γεγονότα έχουν ως εξής:

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Ομολόγησε την πράξη του και παραδέχτηκε ότι ανήκει στη Χρυσή Αυγή, ο 45χρονος Γεώργιος Ρουπακιάς που συνελήφθη για τη δολοφονία του 34χρονου αντιφασίστα Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη του Κερατσινίου. Ο δράστης κατέφθασε στο σημείο με το αυτοκίνητό του και αφού το στάθμευσε, κατέβηκε και με ένα μαχαίρι που είχε μαζί του κατάφερε χτυπήματα στο θύμα. Επιπλέον, η σύζυγός του κατέθεσε ότι στο σπίτι τους υπήρχε έντυπο υλικό συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, τα οποία απομάκρυνε εκείνη μετά το περιστατικό και αναζητούνται.
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ορισμένα από αυτά τα στοιχεία μεταφέρθηκαν, με στόχο να εξαφανιστούν, στο σπίτι του υπεύθυνου της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, στη Νίκαια, ο οποίος συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων.  Στο σπίτι του Ρουπακιά βρέθηκε και κατασχέθηκε ηλεκτρικός εκκενωτής (tazer), ένα πτυσσόμενο γκλοπ αλλά και φυλλάδια της Χρυσής Αυγής. Ο Ρουπακιάς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τηλεφώνησε στη γυναίκα του και ζήτησε να πετάξει στα σκουπίδια οτιδήποτε μπορούσε να τον συνδέσει με την Χρυσή Αυγή. Ωστόσο, η σύζυγός του δράστη και ακόμη μια γυναίκα συνελήφθησαν για ψευδορκία καθώς φέρονται να κατέθεσαν ψευδώς πως πέταξαν στα σκουπίδια ό,τι συνέδεε τον Γ. Ρουπακιά με το νεοναζιστικό κόμμα.

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το tvxs.gr «Το λούμπεν προφίλ του δράστη της εν ψυχρώ δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, είναι τυπικό για τα μέλη που στρατολογεί η Χρυσή Αυγή. Γιος μεταναστών στην Γερμανία που μεγάλωσε παρατημένος στην Αθήνα, ο Γ.Ρουπακιάς  απολύθηκε πριν από δύο χρόνια από την ιδιωτική εταιρεία στην οποία δούλευε κατηγορούμενος για απάτη.
Στη συνέχεια προσχώρησε μαζί με την σύζυγο του, στην Χρυσή Αυγή στην οποία  άρχισε να προσφέρει πληρωμένες υπηρεσίες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tvxs.gr, από γείτονες και ανθρώπους με τους οποίους διατηρούσε επαφές, ο Ρουπακιάς πληρωνόταν από το ταμείο της Χρυσής Αυγής για να συμμετέχει σε ξυλοδαρμούς μεταναστών, κυρίως γύρω από την περιοχή της Νίκαιας και του Πειραιά. Ο επαγγελματικός τρόπος με τον οποίο δολοφόνησε τον άτυχο Παύλο Φύσσα, δείχνει ότι διέθετε πείρα στα μαχαιρώματα.
Ένα από τα θέματα που καλείται να εξετάσει η αστυνομία είναι και η συμμετοχή του στους τραμπουκισμούς στο Πέραμα την προηγούμενη εβδομάδα. Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι οι δράστες της επίθεσης στο Πέραμα έμειναν ανενόχλητοι, φαίνεται ότι αποθράσυνε τα μέλη της Χρυσής Αυγής, που αισθάνθηκαν ότι μπορούν να δρουν χωρίς συνέπειες. Την ίδια εντύπωση είχε σχηματίσει και ο Ρουπακιάς από τις προηγούμενες επιθέσεις στις οποίες συμμετείχε».

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΡΑ;
Σύμφωνα με αναλυτές «για διαφορετικούς λόγους, η κυβέρνηση έχει ακριβώς τον ίδιο επικοινωνιακό στόχο με την Χρυσή Αυγή. Η τελευταία θέλει να δημιουργήσει μια κατάσταση εμφυλίου πολέμου, που θα διευκολύνει τον περιορισμό ή και την κατάλυση της δημοκρατίας καθώς και την επιβολή έκτακτων μέτρων. Η κυβέρνηση ελπίζει ότι η αριστερά θα αντιδράσει βίαια στις δολοφονικές επιθέσεις, ώστε πάλι να δημιουργηθεί εμφυλιοπολεμικό κλίμα, που θα την βοηθήσει να εμφανιστεί ως παράγοντας σταθερότητας απέναντι στις εχθροπραξίες “των δύο άκρων”.

Μέχρι την κατάρρευση του success story, η κυβέρνηση καλλιεργούσε προς το εξωτερικό μια εικόνα ομαλότητας, που θα μπορούσε να προσελκύσει ξένες επενδύσεις και να πείσει την Γερμανία να ελαφρύνει το χρέος. Η σκληρή γερμανική στάση και η κατάρρευση της οικονομίας και των υποδομών της χώρας δεν αφήνουν περιθώρια για αυταπάτες: η αποχώρηση της ΒΙΟΧΑΛΚΟ ήταν η χαριστική βολή. Για να παραμείνει στην εξουσία, η ομάδα στο Μέγαρο Μαξίμου πρέπει να παίξει καθαρά πολιτικό παιχνίδι, έστω και βρόμικο».
Όπως επισημάναμε σε πρόσφατη ανακοίνωση μας:

«Εγκολπώνοντας απόλυτα την ναζιστική Χρυσή Αυγή στο δικό τους άκρο-έτσι δεν είναι Μπάμπη Παπαδημητρίου;-, μαζί με τους τραπεζίτες-εφοπλιστές-καναλάρχες-εργολάβους-εμπόρους όπλων-δημοσιοκάφρους, προετοιμάζοντας την ακροδεξιά συγκυβέρνηση ΝΔ-Χρυσής Αυγής για να περάσει η άγρια ταξική πολιτική τους, τα Μνημόνια, η δουλοποίηση των εργαζομένων.

Η δολοφονία του Παύλου ήταν η κορύφωση της επιχείρησης έντασης από την ναζιστική συμμορία που επιτέθηκε στην ΚΝΕ-ΚΚΕ με δηλωμένη την πρόθεση της να διαλύσει τα σωματεία της Ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης που ενοχλούν τους εφοπλιστές-εργολάβους, της επίθεσης στον ΠΑΟΚ και στη Βουλή με τη θεωρία των Τουρκόσπορων να αποτελεί την αιχμή του δόρατος του ρατσιστικού και εθνικιστικού παροξυσμού τους, της αλήτικης τέλεσης μνήμης στο Βίτσι και το Μελιγαλά όπου Ναζί και ΝΔ τσακώθηκαν ποιος θα τιμήσει τους Ταγματασφ-αλήτες, το μοναρχοφασισμό και την επέμβαση Άγγλων και Αμερικάνων!

Επιδίωξη των ΝΑΖΙ και της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου ο αποπροσανατολισμός από τους μεγάλους εργατικούς αγώνες, η αποστολή μηνύματος ότι τα μέτρα θα περάσουν ακόμη και αν χρειαστεί να χυθεί αίμα εργατών –από Χρυσή Αυγή ή τα ΜΑΤ ή και τους δύο μαζί δεν έχει σημασία-  με κατάληξη της δημιουργίας εμφυλιοπολεμικού κλίματος, την επιβολή Αστυνομικού Κράτους Έκτακτης Ανάγκης  που έρχεται να εξασφαλίσει ότι θα μας τα πάρουν όλα».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ-ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ, ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ...

Κεδίκογλου: «Οχι άλλη έκρηξη βίας»-Δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα

«Δεν γνωρίζω αν υπήρχαν πολιτικά κίνητρα, είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε παρέμβασή του στην τηλεόραση του ΑΜΤ1, και τόνισε ότι ο πολιτικός κόσμος δεν πρέπει να επιτρέψει να χυθεί άλλο αίμα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως η δημοκρατική υπευθυνότητα απαιτεί να σταματήσει αμέσως η πολιτική της έντασης, που οδηγεί σε φαινόμενα βίας, προσθέτοντας χαρακτηριστικά: "Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να τη συντηρήσει. Αλλά η πολιτική της έντασης δεν θα περάσει".
Μετά από κάποιες ώρες αμηχανίας, διαμορφώθηκε η κυβερνητική στρατηγική ως εξής:

-Απερίφραστη καταδίκη της δολοφονίας και της εγκληματικής δράσης της Χ.Α (αφού ομολόγησε την πολιτική του ένταξη ο ίδιος ο δράστης)
-Κάλεσμα σε όλα τα κόμματα να καταδικάσουν τη βία από όπου και αν προέρχεται, με τον υπαινιγμό ότι η Αριστερά έχει επιλεκτική ευαισθησία σχετικά
-Επίδειξη εφαρμογής του νόμου και της τάξης και προβολή της αποφασιστικότητας του Ν. Δένδια να υπερασπιστεί τη δημοκρατία από τους εχθρούς της
-Εμφάνιση της κυβέρνησης ως δύναμης σταθερότητας και ομαλότητας απέναντι στις δυνάμεις του χάους και της ανωμαλίας (που -κατά την κυβερνητική προπαγάνδα- δεν είναι μία, αλλά περισσότερες).

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ-ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ
Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ του συμβούλου του πρωθυπουργού Χρύσανθου Λαζαρίδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη με αφορμή τη δολοφονία στο Κερατσίνι σημειώθηκε το πρωί στην τηλεόραση του Mega. Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού καταδίκασε τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής δεν παρέλειψε όμως να επιτεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι με τις δηλώσεις στελεχών του κατά καιρούς ρίχνει λάδι στη φωτιά της πολιτικής πόλωσης. Μάλιστα υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει μόνη την ευθύνη για τον ευτελισμό του κοινοβουλίου φέρνοντας ως παράδειγμα τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣΑΛΤΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ IMAGE MAIKER ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Άρης Πορτοσάλτε

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -ιδιαίτερα στο Twitter- η «προτροπή» του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε προς τον Ηλία Κασιδιάρη να βρουν στη Χρυσή Αυγή τρόπο «να μην τους πιάνουν στο στόμα τους». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής μίλησε το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ σχετικά με τη δολοφονική επίθεση κατά του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι σημειώνοντας πως το κόμμα του δεν έχε καμία σχέση με το περιστατικό.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΣΠΗΣ, ΑΠΑΤΗΣ, ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ DEFENCENET.GR
Σταθμίζουμε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά κείμενα, μεταξύ των περισσότερων από 40 (!) που αποδεικνύουν την εκστρατεία αποπροσανατολισμού, το ξέπλυμα της ναζιστικής ακροδεξιάς και της διεκδίκησης πολιτικού κέρδους από την υπεράσπιση του μυθικού αντιμνημονιακού προφίλ της Χρυσής Αυγής και της κεντρώας δύναμης πολιτικής σταθερότητας που ακούει στο όνομα ΝΔ! Την Ασκροδεξιά του Σαμαρά δηλαδή...
Η ενορχηστρωμένη επιχείρηση προβάλλει τα εξής:
Ο ΦΟΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ

ΚΕΙΜΕΝΟ 1ο: «Ο φόνος είχε "ποδοσφαιρικό" χρώμα;» Αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες των όσων είχαν προηγηθεί της αποτρόπαιης δολοφονίας του 34χρονου ράπερ Παύλου φύσσα στο Κερατσίνι αναφέρουν ότι ο τσακωμός των δύο είχε καθαρά "οπαδικό-ποδοσφαιρικό" χαρακτήρα αναφέρουν πληροφορίες σε ότι αφορά το περιεχόμενο των πρώτων καταθέσεων που έχουν ληφθεί!
Ενώ έχει καταγραφεί και η φράση του δολοφόνου προ το θύμα "Εσείς πως τολμάτε και πατάτε εδώ;" που δείχνει διαφορές σε άλλα επίπεδα... Οπαδοί δύο διαφορετικών ομάδων των οποίων οι πρόεδροι έχουν συγκρουστεί δημοσίως ριν μερικές ημέρες, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις και ο φερόμενος ως δολοφόνος Γεώργιος Ρουπακιάς, αποχώρησε και επέστρεψε συνοδεία οπαδών της ομάδας του, οπότε και έγινε το κακό.
Αν οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν, τότε πέρα από πολιτικό "χαστούκι" όσων βιάστηκαν να πολιτικοποιήσουν τον φόνο αποτελεί και επιβεβαίωση αυτών που είχαμε σημειώσει πολύ πρόσφατα για κινδύνους στην εσωτερική ασφάλεια από την σφοδρή σύγκρουση των προέδρων δύο εκ των δημοφιλέστερων ομάδων της χώρας... Aυτό που δεν υπάρχει πουθενά καταγεγραμμένο είναι ότι λογομάχησαν για πολιτικούς λόγους...Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο ΦΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Σε αιματηρή τροχιά μπήκε από σήμερα η πολιτική ζωή του τόπου με την προσπάθεια των κομμάτων του συνταγματικού τόξου να χρεώσουν στον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή μια δολοφονία.
Μια δολοφονία που έχει όλα τα χαρακτηριστικά προσωπικής διαφοράς, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια: Και αίμα από σκοτωμένο κουνούπι να χυθεί, στην χώρα αυτή την στιγμή, όσο οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο να κερδίζει ψήφους, θα του χρεώνουν ακόμα και τον θάνατο του κουνουπιού.

O στόχος είναι σαφής: Να μην επιτρέψουν στον Λαϊκό Σύνδεσμο και να συμμετάσχει στις εκλογές και να διωχθούν τα κορυφαία στελέχη του. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται εμφυλιοπολεμικό κλίμα με ευθύνη 100% της κυβέρνησης, αφού οι αριστεροί ζητούν "εδώ και τώρα" να υπάρξει "απάντηση στο αίμα που έχυσε η Χρυσή Αυγή και να τους τσακίσουμε" όπως αναφέρουν χιλιάδες μηνύματα αριστερών πολιτών στα social media.
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ
ΚΕΙΜΕΝΟ 3ο: « Έγκλημα στο Κερατσίνι: του δίνουν πολιτική χροιά και δείχνουν Χ.Α.»

Επιχειρούν να εμπλέξουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή στο έγκλημα που έγινε στο Κερατσίνι για καθαρά πολιτικές σκοπιμότητας, ενώ δεν υπάρχει τίποτα που να μαρτυρά ότι ήταν πολιτικά τα κίνητρα του δράστη. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος έσπευσε να καταδικάσει το τραγικό συμβάν και χαρακτήρισε άθλιες συκοφαντίες τα όσα καταλογίζουν σε βάρος του τα κόμματα της Αριστεράς ανακοινώνοντας μάλιστα ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

ΨΕΜΑΤΑ
Μεγάλες δυσχέρειες αντιμετωπίζει η προσπάθεια σύνδεσης του δολοφόνου του 34χρονου ράπερ Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο εργαζόμενο στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, Γιώργο Ρουπακιά με το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία, κανένα στοιχείο, ούτε καν αποχρωσες ενδείξεις δεν υπάρχουν που να δίνουν στο έγκλημα πολιτική χροιά ή ότι το αίτιο του εγκλήματος ήταν πολιτική αντιδικία. Το παραμικρό στοιχείο δεν υπάρχει που να χαρακτηρίζει τον Γ.Ρουπακιώτη ως "μέλος του Λαϊκού Συνδέσμου" Δεν βρέθηκαν φυλλάδια, δεν βρέθηκε κομματική ταυτότητα, δεν βρέθηκε τίποτα.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ

Περίπου 4.000 μέλη αριστερών, ακροαριστερών και αναρχικών οργανώσεων με την εμφυλιοπολεμική προτροπή του γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα «Ο λαός, η νεολαία, το εργατικό κίνημα πρέπει να τους απομονώσει τελείως, εδώ και τώρα, κάνοντας πράξη τα λόγια του ποιητή "τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον», επιτίθενται κατά κύματα στο αστυνομικό τμήμα Κερατσινίου, ενώ η κυβέρνηση πρέπει να απολαμβάνει το χάος που έχει δημιουργηθεί προσπαθώντας να χρεώσει πολιτικά στον Λαϊκό Σύνδεσμο την δολοφονία του 34χρονου Π.Φύσσα. Κλίμα εμφυλίου πολέμου με συνθήματα όπως «Ο λαός δεν ξεχνά, τους φασίστες τους κρεμά» και «Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει» είναι τα συνθήματα που ακούγονται στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οποία συμμετέχουν το ΠΑΜΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, εργατικά συνδικάτα, και απλοί πολίτες εκφράζοντας την οργή τους για τη δολοφονία του άτυχου ράπερ.

ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ
ΚΕΙΜΕΝΟ 6Ο"Νύχτα των Κρυστάλλων" και διχασμός ενώ η τρόϊκα "τρίβει τα χέρια της"... Καταστάσεις ανωμαλίας βιώνει και πάλι η χώρα μετά την "πολιτική χρέωση" στον Λαϊκό Συνδεσμο-Χρυσή Αυγή της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα σε επεισόδιο στο Κερατσίνι από έναν 45χρονο ο οποίος αρχικά χαρακτηρίστηκε "μέλος της Χρυσής Αυγής" εν συνεχεία "οπαδός της Χρυσής Αυγής" και εν τέλει διά στόματος του υπουργού Δημίσιας Τάξης Νίκου Δένδια, απλά "προσκείμενος στην Χρυσή Αυγή".Και μόνο η φράση που ειπώθηκε από την Λ.Κανέλλη στην Βουλή πριν λίγο, τα λέει όλα: "Από το Πέραμα στο Κερατσίνι φασίστας δε θα μείνει" είπε ενθυμούμενη τον ΕΛΑΣ και την ΟΠΛΑ...

Ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός και ο Φασισμός με την πάλη των εργαζομένων πρέπει να τσακιστεί.
Το έγκλημα αυτό δεν θα μείνει ατιμώρητο. Να τελειώνουμε με τον φασισμό, την πολιτική και το σύστημα που σκοτώνει τους νέους και τις ζωές μας.

- Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα. Να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν αμείλικτα οι ηθικοί αυτουργοί, όλοι όσοι οργανώνουν και εξοπλίζουν τους φονιάδες. Η επιχείρηση συγκάλυψη δεν θα περάσει! Συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις!

- Να τσακίσουμε τη Χρυσή Αυγή! Το μαζικό λαϊκό, εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα να πετάξει έξω από συνδικάτα, χώρους δουλειάς, γειτονιές τους φασίστες, με τον μαζικό αγώνα και την αποφασιστική κινητοποίηση. Όλα τα συνδικάτα, οι μαζικοί φορείς, κάθε σύλλογος πρέπει να καταδικάσουν άμεσα την δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής, να δημιουργήσουν συνθήκες πολιτικής ασφυξίας στα τέρατα του ναζισμού!

- Καμία ανοχή στη θεωρία των «δύο άκρων» που προσπαθεί να βάλει στο ίδιο τσουβάλι τη νεοναζιστική τρομοκρατία με τον μαζικό αγώνα του λαού και της νεολαίας.

- Η αντιφασιστική πάλη πρέπει να ενταθεί και να συνδεθεί με το συνολικό αγώνα για την ανατροπή της κανιβαλικής επιδρομής κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, για την ήττα του κοινωνικού και πολιτικού εκφασισμού που προωθεί το κεφάλαιο. Την απάντηση θα δώσει ο μαζικός αγώνας του λαού μας για να τσακιστεί ο φασισμός, η πολιτική, το κράτος και το σύστημα που τον θρέφει και τον θεριεύει και όχι τα διάφορα «συνταγματικά τόξα» μαζί με αυτούς που εφαρμόζουν τη φρίκη των μνημονίων.

- Κλιμακώνουμε τους αποφασιστικούς αγώνες για Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία, για να νικήσει η απεργία διαρκείας των καθηγητών και των μαχόμενων κλάδων, καταλαμβάνουμε τους δρόμους με απεργίες – διαδηλώσεις – καταλήψεις.

Στο δρόμο – στο δρόμο, θα νικήσουμε τον τρόμο - Η ζωή θα νικήσει το θάνατο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ
ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΛΑΪΚΟΙ
ΣΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ -ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ – ΔΝΤ, ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ


ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου