ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ήταν θέμα χρόνου: τώρα σκοτώνουν παιδιά μπροστά στα μάτια μας

Όλοι σήμερα 18 Σεπτέμβρη στις 6 μ.μ. στον τόπο της δολοφονίας – διαδηλώσεις σε όλες τις πόλεις 
Χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής κτύπησαν ξανά, αυτή τη φορά σκοτώνοντας εν ψυχρώ με μαχαίρι τον Παύλο Φύσσα, 34 χρονών, αγωνιστή του αντιφασιστικού κινήματος και καλλιτέχνη με έντονη αντιφασιστική δράση. Για μια ακόμα φορά υπήρχε αστυνομική παρουσία στον τόπο του εγκλήματος (ΔΙΑΣ), η οποία όχι μόνο δεν προσπάθησε να αποτρέψει το έγκλημα, αλλά έδωσε προφανώς κάλυψη.
Επιδρομή τραμπούκων κατά αφισοκολλητών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πέραμα με αποτέλεσμα εννιά τραυματίες, χουντικού τύπου φιέστα στον Μελιγαλά, προκλήσεις στα Γιαννιτσά, το φίδι δαγκώνει για τα καλά. Δεν είναι πια μόνο οι φόνοι και οι κακοποιήσεις δύσμοιρων μεταναστών στα μουλωχτά, τώρα οι νεοναζί αποκαλύπτουν όλο το εύρος της δολοφονικής τους μανίας. Ο στόχος είναι σαφής: η Αριστερά, η αντιφασιστική πάλη, το εργατικό και λαϊκό κίνημα, όλοι όσοι παλεύουν για να ανατρέψουν την βάρβαρη επίθεση κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ, να απελευθερώσουν τον λαό από τα δεσμά των εργοδοτών, των τραπεζιτών, των τοκογλύφων, του κεφαλαίου.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι φασίστες αρουραίοι βγαίνουν από τις τρύπες τους τώρα που το λαϊκό κι εργατικό κίνημα αφυπνίζεται, τώρα που με αιχμή την απεργία διαρκείας των καθηγητών κι άλλων κλάδων η άθλια κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου στριμώχνεται για τα καλά. Αυτό το μαζικό κίνημα τρέμουν οι κυβερνώντες, το σάπιο αστικό πολιτικό σύστημα, η Μέρκελ και οι άλλοι γκαουλάιτερ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι φασίστες της Χρυσής Αυγής.

Γι’ αυτό τους προετοιμάζουν, τους εξοπλίζουν, τους αναδεικνύουν. Ακόμα και τώρα που το αίμα του δολοφονημένου με άγριο τρόπο Π. Φύσσα είναι ζεστό ακόμα, μέσα ενημέρωσης του συστήματος προσπαθούν να αποσυνδέσουν το έγκλημα από τη Χρυσή Αυγή, να αποπροσανατολίσουν μιλώντας για ποδόσφαιρο κλπ. Η δήθεν αντισυστημική Χρυσή Αυγή προωθείται κανονικά από το σύστημα, για να γίνει η σιδηρογροθιά που μαζί με την κρατική και αστυνομική καταστολή θα κτυπήσει το εργατικό κίνημα, όπως οι ταγματασφαλίτες πρόγονοί τους έκαιγαν πόλεις και χωριά μαζί με τους ναζί κατακτητές. Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής είναι χρήσιμοι: όπως όταν ψήφισαν τις φοροαπαλλαγές για τους εφοπλιστές και τον Σταυρίδη για πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ (αυτόν που ήθελε να πουλήσει την μισή Ελλάδα, αλλά πιάστηκε στα πράσα με τον Μελισσανίδη). Όπως όταν έλεγαν στη βουλή ότι το μνημόνιο έχει και καλές πλευρές ή ότι θα έδιναν κι αυτοί τις βάσεις στους Αμερικανούς για να βομβαρδίσουν, αλλά όχι τσάμπα! Και βεβαίως όταν στρέφονται φανατικά κατά όλων των κινητοποιήσεων που απειλούν την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, από την ΕΡΤ μέχρι την απεργία διαρκείας των καθηγητών.
Τώρα, η Χρυσή Αυγή σοβάρεψε (που θα έλεγε και ο άνθρωπος των τραπεζών Μπ. Παπαδημητρίου στον Σκάι) και σκοτώνει! Δίπλα στον 19χρονο Θανάση Καναούτη που σκοτώθηκε για ένα εισιτήριο, δίπλα στον οικοδόμο Δημήτρη Κοτσαρίδη που πέθανε από τον χημικό πόλεμο της αστυνομίας τον Οκτώβρη του 2011, δίπλα στις εκατοντάδες αυτοκτονίες και στις δολοφονημένες ελπίδες λόγω της μνημονιακής καταστροφής, πέφτει σκοτωμένος από νοσταλγούς του Χίτλερ ο αντιφασίστας Παύλος Φύσσας.
Το έγκλημα αυτό δεν θα μείνει ατιμώρητο. Να τελειώνουμε με τον φασισμό, την πολιτική και το σύστημα που σκοτώνει τους νέους και τις ζωές μας.
- Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα. Να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν αμείλικτα οι ηθικοί αυτουργοί, όλοι όσοι οργανώνουν και εξοπλίζουν τους φονιάδες. Η επιχείρηση συγκάλυψη δεν θα περάσει! Συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις!
- Να τσακίσουμε τη Χρυσή Αυγή! Το μαζικό λαϊκό, εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα να πετάξει έξω από συνδικάτα, χώρους δουλειάς, γειτονιές τους φασίστες, με τον μαζικό αγώνα και την αποφασιστική κινητοποίηση. Όλα τα συνδικάτα, οι μαζικοί φορείς, κάθε σύλλογος πρέπει να καταδικάσουν άμεσα την δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής, να δημιουργήσουν συνθήκες πολιτικής ασφυξίας στα τέρατα του ναζισμού!
- Καμία ανοχή στη θεωρία των «δύο άκρων» που προσπαθεί να βάλει στο ίδιο τσουβάλι τη νεοναζιστική τρομοκρατία με τον μαζικό αγώνα του λαού και της νεολαίας.
- Η αντιφασιστική πάλη πρέπει να ενταθεί και να συνδεθεί με το συνολικό αγώνα για την ανατροπή της κανιβαλικής επιδρομής κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, για την ήττα του κοινωνικού και πολιτικού εκφασισμού που προωθεί το κεφάλαιο. Την απάντηση θα δώσει ο μαζικός αγώνας του λαού μας για να τσακιστεί ο φασισμός, η πολιτική, το κράτος και το σύστημα που τον θρέφει και τον θεριεύει και όχι τα διάφορα «συνταγματικά τόξα» μαζί με αυτούς που εφαρμόζουν τη φρίκη των μνημονίων. Αυτό που απαιτείται είναι η κοινή δράση όλων των μαχόμενων δυνάμεων της Αριστεράς και του κινήματος, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα.
- Κλιμακώνουμε τους αποφασιστικούς αγώνες για Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία, για να νικήσει η απεργία διαρκείας των καθηγητών και των μαχόμενων κλάδων, καταλαμβάνουμε τους δρόμους με απεργίες – διαδηλώσεις – καταλήψεις.
Στο δρόμο – στο δρόμο, θα νικήσουμε τον τρόμο - Η ζωή θα νικήσει το θάνατο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ
ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΛΑΪΚΟΙ
ΣΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ -ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ – ΔΝΤ, ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

Νέο Αριστερό Ρεύμα


ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Η ναζιστική συμμορία δολοφόνησε αγωνιστή

Συγκέντρωση στο Κερατσίνι, Παναγή Τσαλδάρη 60 και Ξάνθου στις 18.00.
Σήμερα ξημερώνει μια μαύρη μέρα για τον λαό που αγωνίζεται. Ο Παύλος Φύσσας,  34 χρονών, αγωνιστής του αντιφασιστικού κινήματος, άνθρωπος που έβαζε τη ζωή και την τέχνη του στην υπηρεσία του αγώνα ενάντια στον φασισμό, δολοφονήθηκε τα ξημερώματα από χέρι φασίστα στο Κερατσίνι! Μια στυγνή δολοφονία των χρυσαυγιτών φονιάδων! Οι παπαγάλοι που σε συγχορδία αποφαίνονται ότι  «τον σκότωσε για το ποδόσφαιρο» ή μιλάνε για «οπαδική βία»,  δε μπορούν να το κρύψουν: Οι ναζιστές  της Χρυσής Αυγής έχουν στόχο να σκοτώσουν!

Ήταν θέμα χρόνου. Μπορεί να μη θρηνήσαμε νεκρό στην μαφιόζικη επίθεση ενάντια στο συνεργείο του ΚΚΕ στο Πέραμα, θρηνούμε όμως δυο μέρες μετά! 
Το στήσιμο ίδιο με το Πέραμα. Ομάδες που έρχονται ειδοποιημένες, που εμφανίζονται στο χώρο της δολοφονίας με την συνοδεία αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, που είναι έτσι κι αλλιώς διαρκώς παρόντες  στην συγκεκριμένη περιοχή, και χτυπάνε! Προαναγγέλλοντας μάλιστα τα χτυπήματα. Μόνο που αυτή την φορά δεν λάθεψαν. Δυο μαχαιριές, η μία ίσια στην καρδιά!

18 Σεπτεμβρίου 2013. Μια μέρα που το μίσος μας φουντώνει όσο δεν φαντάζεστε. Και η απόφασή μας φουντώνει όσο δεν το χωράει ο νους σας! Όσο και να σας προστατεύουν οι κρανοφόροι των ΜΑΤ και των ΔΙΑΣ, όσο και να σας προωθούν οι καναλάρχες με τα σκουλήκια τύπου Μπάμπη Παπαδημητρίου και οι εφοπλιστές με τους υποτακτικούς τους όπως στο Πέραμα. Όσο και να σας ανοίγουν δρόμους τα στελέχη της ΝΔ τύπου Πολύδωρα, ο λαός θα σας τσακίσει, εσάς και τα αφεντικά σας!
 Ο λαός ξέρει πώς να πολεμά τους φασιστές, το έδειξε στην Κατοχή και στην Αντίσταση, το έδειξε στον Εμφύλιο, το έδειξε στη Χούντα και το Πολυτεχνείο.
 Μην αφήνετε τους φασίστες σε χλωρό κλαρί! Πετάξτε τους έξω από τα συνδικάτα,  από τα σχολεία, από τις γειτονιές!  Να μην τολμάνε να πατήσουν το πόδι τους πουθενά! Τσακίστε την συμμορία της ΧΑ παντού.

 Το χρωστάμε στον Παύλο. Το χρωστάμε σε κάθε νέο, σε κάθε παιδί, σε κάθε αγωνιστή.


Όλοι στην απεργία και τις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα
Όλοι στις συγκεντρώσεις που γίνονται σήμερα σε όλη την Ελλάδα και στο σημείο της δολοφονίας, Παναγή Τσαλδάρη 60 και Ξάνθου στις 18.00.




ΕΕΚ: “τώρα σκοτώνουν παιδιά μπροστά στα μάτια μας”


Τραγουδά ο Killah P, ή Παύλος Φύσσας. Ο 34χρονος αντιφασίστας χιπ-χόπερ τραγουδά για τον Κάρλος Τζουλιάνι και τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Δε γνώριζε πως ο ίδιος θα πέσει νεκρός από το μαχαίρι ενός φασίστα τη νύχτα της 17ης προς 18ης Σεπτέμβρη στην περιοχή της Αμφιάλης. Η παρουσία της αστυνομίας ήταν «διακριτική», όπως και στο Πέραμα, όταν οι ναζί επιτέθηκαν σε ομάδα του KKE· διακριτικά επέβλεπαν καθώς κάποιος από την ομάδα φασιστών που επιτέθηκε στον Παύλο Φύσσα και τη σύντροφό του μαχαίρωνε τον Παύλο στην καρδιά. Το ασθενοφόρο ήρθε μετά από 35 λεπτά και ο νεαρός αντιφασίστας άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Κρατικό Νικαίας.

Δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα όσο το αίμα του συντρόφου παραμένει νωπό.
Πρέπει να τιμήσουμε τη μνήμη του στους δρόμους.

Δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα όσο η φασιστική απειλή παραμένει στους δρόμους
Πρέπει να τσακίσουμε τους φασίστες.

Δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα όσο η κυβέρνηση των δολοφόνων βρίσκεται στη θέση της.
Οι μπάτσοι του Δένδια που επέβλεπαν τη δολοφονία είναι συνένοχοι στο έγκλημα.
Η κυβέρνηση του Σαμαρά έχει αίμα στα χέρια της.

Η απεργία της OΛME κι η 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ αποκτά νέο περιεχόμενο. Κάθε ώρα που αυτή η κυβέρνηση βρίσκεται στη θέση της αποτελεί κίνδυνο για το λαό. Να την μετατρέψουμε ΤΩΡΑ σε Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας.

Ενιαίο Εργατικό Μέτωπο, ομάδες αυτοάμυνας και πολιτοφυλακές, για να ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ: ΤΩΡΑ!

Το ΕΕΚ-Τροτσκιστές καλεί την εργατική τάξη, εργαζόμενη και άνεργη, τους εργαζομένους που απολύονται στο δημόσιο, τη νεολαία, κάθε καταπιεσμένο και εκμεταλλευόμενο σε διαρκή κινητοποίηση. Μόνο η συντριβή του καπιταλιστικού κράτους και του φασιστικού παρακράτους τους, κι η κατάκτηση της εξουσίας από την εργατική τάξη μπορεί να καθαρίσει την Κόπρο του Αυγεία του καπιταλιστικού συστήματος, τη δυσωδία των απογόνων χιτών και των ταγματασφαλιτών. Να εκδικηθούμε όχι μόνο για τον Παύλο Φύσσα, αλλά για όλες τις γενιές των καταπιεσμένων!

Ή καθολική εξαφάνιση του ανθρώπινου μέσα στον άνθρωπο ή καθολική ανθρώπινη χειραφέτηση!

·         ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ!

·         ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!

·         ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

[ Καλούμε όλη την εργατική τάξη, τους κομμουνιστές, τους αντιφασίστες, όλα τα μαχόμενα τμήματα της κοινωνίας σε μαζική διαδήλωση, στον τόπο της δολοφονίας, Tσαλδάρη 68, Κερατσίνι (Aμφιάλη), σήμερα (Tετάρτη) στις 6 μμ. ]

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ






Ανακοίνωση της ΤΕΚ για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα


Χτές το βράδυ ο 34 χρονος αντιφασίστας και μουσικός Παύλος Φύσσας (Kilah P) δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι, από συμμορία ακροδεξιών μελών της Χρυσής Αυγής. Η ναζιστική συμμορία μετά και το δολοφονικό χτύπημα σε ομάδα συνδικαλιστών-εργατών του ΚΚΕ στο Πέραμα πριν λίγες μέρες, αποδεικνύει μέρα με τη μέρα πως ο μοναδικός λόγος ύπαρξής της, να υπερασπίζονται τα αφεντικά τους. 

Αυτούς που έχουν να φοβηθούν από τις αντιφασιστικές ενέργειες, από τις συνδικαλιστικές ενώσεις των εργατών που παλεύουν για τη ζωή τους, ή από ένα αντιφασιστικό τραγούδι. Αυτοί είναι τα αφεντικά και τα τσιράκια τους. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι μια "δύναμη αλλαγής". Είναι μια αποκρουστική παρακρατική εγκληματική συμμορία που επιτίθεται σε φτωχούς, εργάτες, συνδικαλιστές, μετανάστες, ακόμα και αντιφασίστες καλλιτέχνες. Επιτίθεται για να σκοτώσει.

Μπορούμε και πρέπει να τους τσακίσουμε πολιτικά, ιδεολογικά και στο δρόμο. Η Τέχνη εν Κινήσει εκφράζει την οργή της για τη δολοφονία του συναδέλφου μας, Killa P. Σήμερα 6 μμ έχει οριστεί συγκέντρωση και πορεία στο Κερατσίνι. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στη συμβολή των οδών Παναγή Τσαλδάρη 60 και Ξάνθου. 

Αναρτούμε την μουσική σελίδα του Παύλου Φύσσα (Kilah P) στο fb:

 https://www.facebook.com/pages/Killah-P-Official/193077320738413

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου