ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ικανοποίηση εκφράζει ο ΣΚΑΪ για τη σοβαρότητα των επιθέσεων της Χρυσής Αυγής !!!


portosalte-papadimitrioyΤην ικανοποίηση της για τη σοβαρότερη, όπως τη χαρακτηρίζει, στάση της Χρυσής Αυγής το τελευταίο διάστημα εξέφρασε πριν λίγα λεπτά με ανακοίνωση της η δίοικηση του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «ο ΣΚΑΪ χαιρετίζει τη…στροφή της Χρυσής Αυγής προς τη σοβαρότητα, όπως τη βλέπουμε να εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες.

Από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα να ασκήσουμε πιέσεις προς την ηγεσία της Χ. Α. για μια τέτοια στροφή και παρατηρούμε με ικανοποίηση πως εισακουστήκαμε, καθώς τα γεγονότα της τελευταίας εβδομάδας χαρακτηρίζονται κατά κοινή ομολογία ως ιδιαιτέρως σοβαρά. Πρόκειται σίγουρα για μια θετική εξέλιξη για τη χώρα, μια σοβαρή Χρυσή Αυγή αποτελεί καλό σημάδι στην πορεία προς την ανάπτυξη και τη μεταρρύθμιση της κοινωνίας».

Κύκλοι από το περιβάλλον του σταθμού μιλούν με συγκρατημένη αισιοδοξία για τις όλο και πιο προσεκτικά μελετημένες κινήσεις των μελών της Χρυσής Αυγής, είτε αυτές είναι υβριστικές παρεμβάσεις στη Βουλή, είτε απειλητικές ενέργειες προς την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης, είτε βίαιες επιθέσεις προς μετανάστες ή αντιφρονούντες, αντιδιαστέλλοντας τη σοβαρότητα της δράσης του εθνικιστικού σχηματισμού το τελευταίο διάστημα με παλαιότερες επιλογές του χώρου που απέπνεαν μια ελαφρότητα, η οποία όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά συχνά έφθανε τα όρια της γελοιότητας.

«Κάποιες παλαιότερες επιλογές του χώρου, όπως οι ειδωλολατρικές τελετές στον Όλυμπο, τα καλοκαιρινά καμπ στη Σπάρτη και οι ανοργάνωτες επιθέσεις προς μετανάστες που δεν είχαν κανένα πρακτικό αποτέλεσμα, έδιναν δικαιώματα για σκληρή κριτική στη Χρυσή Αυγή. Νομίζω όμως πως όλοι βλέπουμε την αλλαγή, τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε πολύ πιο στοχευμένες κινήσεις που έχουν δημιουργήσει πολύ σοβαρότερα γεγονότα και αυτό μόνο σε καλό μπορεί να βγει» δήλωσε σχετικά σε συνομιλητές του ο δημοσιογράφος και σχολιαστής του σταθμού, Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του πως εάν το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου συνεχίσει στον ίδιο δρόμο, θα αποτελέσει ιδανικό εταίρο σε μελλοντική κυβέρνηση σε συνεργασία με τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά.

Ο έτερος δημοσιογράφος και διευθυντής του ΣΚΑΪ Radio, Άρης Πορτοσάλτε, ερωτώμενος από ρεπόρτερ του «Κουλουριού» κατά την έξοδο του από τα γραφεία του σταθμού εξέφρασε την απόλυτη υποστήριξη του στη δράση του ακροδεξιoύ σχηματισμού το τελευταίο διάστημα, επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη «να βρεθεί μια λύση για να μην πιάνει όποιος θέλει τη Χρυσή Αυγή στο στόμα του» καθώς όπως τόνισε κάτι τέτοιο δίνει την ευκαιρία σε κάθε είδους προβοκάτορες να σαμποτάρουν τις σοβαρότατες ενέργειες της Χρυσής Αυγής και να διασπείρουν ψεύδη και αβάσιμες κατηγορίες εναντίον της.



tokoulouri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου