ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Απάνθρωποι βασανισμοί…σε γειτονικό κράτος

“Το παιδομάζωμα της ΕΛ.ΑΣ. και η κατατρομοκράτηση των κατοίκων της Χαλκιδικής συνεχίζεται: τέσσερις προσαγωγές φοιτητών σήμερα (28/2/2012) από την Θεσσαλονίκη. Τους πήραν τα κινητά για να μην επικοινωνούν με τους γονείς τους και τους εξαφάνισαν για ώρες. Δυο παιδιά χτυπημένα από τους αστυνομικούς, 22 και 24 χρονών. “‘Έκλεισαν τον γιό μου σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και του έριχναν μπουνιές και κλωτσιές”, μόλις μου είπε ο πατέρας του ενός πιτσιρικά στο τηλέφωνο. Αυτό το “με κάθε κόστος θα γίνει η επένδυση” κύριε Σαμαρά περιλαμβάνει και τον βασανισμό;” ΠΗΓΗ 

Επειδή η γλώσσα του δοσίλογου είναι απασχολημένη με το να γλείφει οπίσθια τοκογλύφων θα σου απαντήσω εγώ. Ναι περιλαμβάνει και βασανισμό. Και χειρότερα αν χρειαστεί. Ούτε είναι η πρώτη φορά. Όσο μάλιστα θα είναι κολλημένος στην καρέκλα του δικτάτορα, τόσο θα αποκαλύπτεται περισσότερο ο σαδισμός του.
Είναι πολλά τα λεφτά κι οι άνθρωποι γι αυτούς δεν αξίζουν τίποτα. Ο Μπόμπολας έχει κανάλια – εφημερίδες και θέλει το μόνο που απέμεινε στους ανθρώπους της Χαλκιδικής, τα βουνά. Μια ευχαρίστηση έμεινε στους φτωχούς, η βόλτα στο κοντινό δάσος, ή το μπάνιο στη θάλασσα, να το στερήσουν κι αυτό. Χώρια η καταστροφή της Υγείας, του φυσικού περιβάλλοντος δεν τους νοιάζει, δεν μένουν εκεί. 

Με ποιο δικαίωμα βασανίζουν ανθρώπους; Με το ίδιο που ξεπουλάνε, ότι δεν ανήκει σ αυτούς. Γιατί το δάσος είναι δημόσιο, δεν είναι του αρπάχτρα ούτε του σαχλαμάρα. Το θέλει όμως ο Μπόμπολας να γίνει Μπομπολία. Και στο κράτος αυτό δεν υπάρχει ούτε δημοκρατία, ούτε ανθρώπινα δικαιώματα. Υπάρχει ένα αφεντικό κι οι υπόλοιποι δούλοι.  

Με τον ίδιο τρόπο που οι τυχοδιώκτες Ευρωπαίοι έσφαζαν τους ιθαγενείς στην Αμερική κι αλλού για να τους πάρουν το χρυσό, έτσι ακριβώς κι νέοι Conquistadores λεηλατούν και καταστρέφουν, βασανίζουν και τρομοκρατούν.
Εμείς οι κάτοικοι της σκλαβωμένης Ελλάδας συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα που κάνουν οι Αγωνιστές της Αντίστασης στο El Dorado – Mpompolia και στους βασανισμούς που υφίστανται οι αιχμάλωτοι πολέμου από τους μισθοφόρους.

Η Κερατέα απελευθερώθηκε, ελπίζω η απελευθέρωση να έρθει σύντομα και στη Χαλκιδική…     
Αναρτήθηκε  στο βαθύ κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου