ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Η εθνικιστική πατριωτική δεξιά στην Τουρκία(Ισταμπούλ). .

απαλοτροιωμένη απο Hurriyet
ΥΓ: Η συνάντηση του πολιτικά απένταρου Σαμαρά με τον Ερντογάν αποτέλλεσε "σειρά" στις ειδήσεις της γείτονας, τεκμιρειώνοντας έτσι την αβάδιστη πολιτική αξία που έχουν οι ντόπιοι  μεταπράτες δημόσιας περιουσίας   και για τους γείτονες καπιταληστές. Mπορεί κάποιος να επισκεφθεί την Hurriyet και να κατανοήσει την "σημασία" που έδωσαν οι γείτονες στην επίσκεψη του έλληνα πλασιέ της  δημόσιας περιουσίας.

Σε εθνικιστική έξαρση βρίσκονται από χθες οι έλληνες εθνικιστές πατριώτες της Δεξιάς μιας και μπαίνουν Θριαμβευτές στην … Ισταμπούλ (έτσι δείχνουν οι πινακίδες).  Ο πολιτικά απένταρος Σαμαράς που κάνει τα ρεπό του Καραμανλή, μαζί με τον υπόλοιπο.θίασο της πατριωτικής δεξιάς, τον Φαυλο, τον μπουμπούκο τον Βορίδη, τον Ταμήλο  και τους υπόλοιπους μπαίνουν αρματωμένοι στην Τουρκία.  Αρματωμένοι με λιμάνια, με μαρίνες όσες  δεν έχουν ήδη ξεπουλήσει, με αεροδρόμια μισοτιμής, και με μία υφαλοκρηπίδα ΝΑ!!!
Είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν τα πάντα, ούτως ή άλλως οι Τούρκοι καπιταληστές είναι οι μόνοι , για δικούς τους λόγους, που θέλουν να βάλουν χέρι στην ελληνική δημόσια περιουσία.
Βρήκαν τους έλληνες εθνικιστές και θα κάνουν μια χαρά τι μπίζνες τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά για τον πατριωτικό θίασο της ελληνικής πατριωτικής δεξιάς που απευθύνεται στους "προαιώνιους εχθρούς" της για να επιχειρήσει το ξεπούλημα της Ελλάδας.. Μόλις λίγους μήνες πριν, το δυναμικό και γεμάτο πατριωτική αρρενωπότητα στέλεχός της, ο επονομαζόμενος και μπουμπούκος, προσκλήθηκε από τούρκους εφοπληστές στην Ισταμπούλ όπου έταξε τα πάντα. Τότε υπήρξε μεγάλη επιτυχία, το καμποτάζ καταργήθηκε σπρώχνοντας δεκάδες έλληνες ναυτικούς στα μπαλαούρα  των εφοπληστών, χαρίστηκαν, στην ουσία,  μαρίνες όπως του Φλοίσβου, της Κέρκυρας και της Λευκάδας και πράγματι η ελληνική πατριωτική δεξιά μπορεί να υπερηφανεύεται ότι ξεπούλησε μπόλικη Ελλάδα!

Έτσι και τώρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου