ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Είμαι πληρωμένος δημοσιογράφος και "αδειάζω" στο ΒΗΜΑ(ή στο mega, ή στον ant1, ή στο SKAI, στην Kαθημερινή, ή στη ...Bild, κλπ).



Nέες ημέρες δόξας για τα μεγάλα συγκροτήματα του Τύπου. To ΔΟΛ , τον Κυριακού, το Βαρδιλογιάννη, τη … Bild κλπ

Πλήρως ενταγμένα στα πιο διεφθαρμένα και απάνθρωπα σχεδία κατά της Ελλάδας(και όχι μόνο μιας και η Κύπρος, η Ουκρανία δεν είναι μακριά) συνεχίζουν να πριμοδοτούν ακατάπαυστα τις πολιτικές των φασιστών του Μνημονίου,  κάνοντας ότι είναι δυνατόν για την επαναφορά του ολοκληρωτικού ακροδεξιού καθεστώτος.
Ταϊσμένα ανδρείκελα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, συκοφαντούν, διαβάλλουν οτιδήποτε μπορεί να συγκροτήσει και να επαναφέρει στην επιφάνεια το ολοκληρωτικό καθεστώς και τα προηγούμενα ανδρείκελα του.
Όλα στα γόνατα των επικυρίαρχων μηχανισμών κυρίως του κυκλώματος των γερμαναράδων (που τους έχει στήσει) αλλά και του ΔΝΤ.
 Με ορισμένους υπαλλήλους πολιτικούς σαν τον Άδωνη, το Βορίδη κλπ  και τα κόμματα της ΝΔ, Ποτάμι, ΚΚΕ και βέβαια του ακαταμάχητου ΠΑΣΟΚ,  βολοδέρνουν στην επιλογή της επιστροφής στο κατάλληλο γα αυτούς ολοκληρωτικό καθεστώς του Μνημονίου.

Τα γκράφιτι του Πολυτεχνείου, τα επεισόδια, τα διαδοχικά πρόντζεκτ βανδαλισμού της Βαλαβάνης, του Βαρουφάκη, του Κατρούγκαλου με αστείες συκοφαντικές κατασκευές που πέφτουν μέσα σε ελάχιστα λεπτά μετά την συντονισμένη προβολή τους, είναι δείγματα γραφής των πληρωμένων δημοσιογράφων του ΒΉΜΑΤΟΣ, του
MEGA, του ΑΝΤ1 , του ΣΚΑΙ, της .. Bild κλπ.
Είναι αφελές να πιστεύουμε ότι στόχος τους είναι ο κάθε Κατρούγκαλος, στόχος τους είμαστε όλοι,  είναι μία ολόκληρη χώρα , στόχος τους είναι η επαναεγκαθυδριση ενός “νέου” ολοκληρωτικού καθεστώτος(του Μνημονίου) όπου ο τρόμος και ο φόβος θα κυριαρχούν. Αυτό θα πρέπει να απαντηθεί όχι με αδιαφορία ή στα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης ίσως και μιας ποταπής ευαρέσκειας,  όσων βανδαλίζουν τα κανάλια τους κάθε φορά, μιας και επιλέγουν θύματα από διαφορετικές πολιτικές γωνιές(δεν είναι ηλίθιοι), αλλά με όρους πολέμου,  ταξικού και κοινωνικού, γιατί τα ΜΜΕ Εκείνων  έχουν όλους Εμάς στο στόχο τους. .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου