ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται

Απίστευτες πιέσεις ασκούνται στην μικρή Ελλάδα, που τόλμησε να αμφισβητήσει την "Τρόικα των Συμφερόντων" και τα "Μνημόνια Δουλείας".

Και φανταστείτε, ότι η...
πραγματική ρήξη δεν έχει έρθει ακόμη…

Οι λίγες αλλά θαρραλέες διαφοροποιήσεις στις συμφωνίες, προκειμένου για την συνέχιση του δανεισμού, που είναι αναγκαίος για την ροή της ρευστότητας σε αγορές και τράπεζες, είναι αρκετές για να ενοχοποιήσουν μια ολόκληρη πολιτική γραμμή παραγωγής και εφαρμογής φαύλων οικονομικών θεωριών, που δημιουργήθηκαν για να συντηρούν και να καλύπτουν την εγχώρια και ξένη οικονομική διαπλοκή.

Το χειρότερο δε είναι, ότι ο λαός γίνεται κοινωνός αυτών των προσπαθειών και απομυθοποιεί την ορθότητα του συστήματος, που αναγκαζόταν μέχρι σήμερα να υπηρετεί.

Ψηφίζει δε την κατάργησή του, με τη ενεργή συμπαράσταση στην μοναδική κυβέρνηση που έχει προβάλλει ανάστημα, απέναντι στους επικυρίαρχούς του, μετά τον εμφύλιο.

Μοναδικός τρόπος να αποφευχθεί η υλοποίηση της ετυμηγορίας του λαού, η εφαρμογή του Δόγματος του Σοκ μέσω :

– Της δημιουργίας πλασματικών κρίσεων στην οικονομική αγορά με την ασφυκτική έλλειψη ρευστότητας, που συνεπάγονται υποτιθέμενη οικονομική κατάρρευση, προκειμένου να συμβιβαστεί η κυβέρνηση και να μην προχωρήσει στα μεταρρυθμιστικά νομοσχέδια που έχει δρομολογήσει για την βουλή. Μόνο έτσι θα προωθηθεί η αποδέσμευση κεφαλαίων, που τόσο χρήσιμα μας είναι…

– Της παραβίασης του εναέριου χώρου στο Αιγαίο από τους Τούρκους, με εντολές από τη Δύση, που παίζει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου και δίνει την Ελλάδα βορά, στην διψασμένη για αίμα πολιτική και οικονομική νομενκλατούρα της Ευρώπης, για να σιγουρέψει την γεωπολιτική κυριαρχία της.

– Της πραξικοπηματικής συμπεριφοράς στο εσωτερικό της χώρας, από πολιτικούς που προσπαθούν να κρύψουν τις παράνομες οικονομικές τους συναλλαγές, την ώρα που η χώρα βρισκόταν σε πλήρη εξαθλίωση. Είναι γνωστό πλέον πόσα και ποια , από την κορυφή μέχρι τη βάση, μέλη των προηγούμενων κυβερνήσεων, συμμετείχαν είτε στην λίστα Λαγκάρντ, είτε σε άλλες λίστες.

– Της υποβολιμαίας στάσης των media και των παραφυάδων τους, που στηρίζουν επικοινωνιακά όλα τα παραπάνω εκτρώματα, προκειμένου να περιφρουρήσουν τα οικονομικά συμφέροντα, που βρίσκονται πίσω από αυτά.

Ταράζει βλέπετε, να βγει στην επιφάνεια, πόσο εύσχημα και βαθιά αρμεγόταν ο Ελληνικός λαός όλα αυτά τα χρόνια. Τόσο, που λίγο έλειψε να του γίνει συνείδηση ότι η θέση του είναι να υπακούει και χαιδεύει τους βιαστές του, βιώνοντας βαθιά μέσα του το σύνδρομο της Στοκχόλμης, σύνδρομο που δεν βίωσε ούτε μετά τα τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς από τους Τούρκους.

Η δημοκρατία όμως φίλοι μου ούτε εκβιάζεται, ούτε βιάζεται. Ειδικά απέναντι στο λαό που τη γέννησε…

Αν η απόλυτη ρήξη λοιπόν με την Ευρώπη είναι ο επιδιωκόμενος εφιάλτης του Έλληνα, προκειμένου να μετανοήσει και να υποταχθεί, ας γίνει πραγματικότητα μια ώρα αρχύτερα. Να τελειώνουμε με όλη αυτή την παρακμή των μνημονίων υποτίμησης της ανθρώπινης ύπαρξης και των ανθρωπάριων που την υπέδειξαν, αλλά και την εκτέλεσαν…

Γιατί το αποτέλεσμα, που έχουν όλες αυτές οι βαναυσότητες εις βάρος του λαού, είναι, το συντριπτικά πλειοψηφικό νούμερο που εμφανιζόταν στις δημοσκοπήσεις υπέρ του ευρώ, να εξοικειωθεί πλήρως με την ιδέα ενός άλλου, εθνικού νομίσματος , καθώς και με τις δράσεις υιοθέτησής του.

Έτσι θα αντιστραφούν οι πλειοψηφίες και η Ευρώπη θα τρέχει να μαζεύει τα συντρίμμια της και τα καρτέλ της…

Τα δε ειδικά δικαστήρια στο εσωτερικό της χώρας, δεν θα προλαβαίνουν να δικάζουν τους εθνικούς προδότες…

Όσο είναι καιρός λοιπόν, ας διορθώσουν τα κακώς κείμενα, οι έχοντες ευήκοα αυτιά…
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου