ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Πανούσης:Ο Σαμαράς πίσω από την συνεχή διασπορά ψευδών ειδήσεων και στο μεταναστευτικό



Ομοβροντία ψευδών ειδήσεων διαρρέονται στον τύπο.Από που άραγε?
Μέχρι και κατάργηση των ΤΕΙ έγραψαν σήμερα.
Αφού τους αφήνετε καλά σας κάνουν.
Πάρτε κεφάλια πριν είναι αργά!!!

Από το LEFT

«Αποκυήματα αρρωστημένης φαντασίας ή κατασκευασμένα σενάρια τρομοκράτησης των πολιτών» χαρακτηρίζει το υπ. Προστασίας του Πολίτη την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων και τη σχετική «αποκάλυψη» του Σκάι, την οποία έσπευσε να σχολιάσει ο Αντ. Σαμαράς, σε μια «κακοστημένη και επικίνδυνη θεατρική παράσταση». «Ας σταματήσουν, επιτέλους, τα επικίνδυνα παιχνίδια που ξεπερνούν κάθε νοσηρή φαντασία. Και ας γνωρίζουν, όλοι οι εμπλεκόμενοι, ότι θα χυθεί άπλετο φως», σημειώνουν κυβερνητικές πηγές.
Η περίφημη «αποκάλυψη» του Σκάι φαίνεται πως βασίζεται σε ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων που αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Με σημερινή διαταγή του Αρχηγείου και του Αρμόδιου Κλάδου, διατάσσεται «ουσιαστικά» η πλήρης εκκένωση των κέντρων, η απελευθέρωση με υπηρεσιακά σημειώματα 6μηνης διάρκειας όλων των αλλοδαπών που κρατούνταν με το αιτιολογικό της παράνομης εισόδου, αλλά κυρίως η ΜΗ κράτηση ΚΑΝΕΝΟΣ που στο μέλλον θα εισέρχεται παράνομα στη χώρα. Αντιθέτως η 7μηνη ουσιαστικά νομιμοποίησή τους -αφού ταυτοποιηθούν- θα τους καθιστά ισότιμους πολίτες στη χώρα μας».

Το υπ. Προστασίας του Πολίτη διέψευσε κατηγορηματικά τα σχετικά σενάρια, με ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρεται: «Αποκυήματα αρρωστημένης φαντασίας ή κατασκευασμένα σενάρια τρομοκράτησης των πολιτών; Ό,τι και να είναι αυτή η Ανακοίνωση για τα Κέντρα Κράτησης στερείται σοβαρότητας και οποιασδήποτε βάσης αληθείας».

Επιπλέον, με δήλωσή του στο Βήμα, ο αν. υπουργός Γ. Πανούσης τονίζει:

«Δεν έχει βγει καμιά τέτοια ανακοίνωση-έγγραφο από κανένα πολιτικό πρόσωπο του υπουργείου. Ούτε εγώ, ούτε ο υπουργός Εσωτερικών, ούτε η αναπληρώτρια υπουργός κ. Χριστοδουλοπούλου έχουμε βγάλει κάτι τέτοιο. Διερευνά το θέμα ο αρχηγός της Αστυνομίας και το επιτελείο. Πιθανόν κάποιος ταξίαρχος να έχει βγάλει κάποια διαταγή. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι επειδή αργούν οι κρίσεις, κάποιος δημιουργεί τέτοια ζητήματα».

Ο Αντώνης Σαμαράς είχε μάλιστα σπεύσει να σχολιάσει την παραπάνω «αποκάλυψη», παίζοντας με τα αντανακλαστικά της κοινωνίας, δηλώνοντας πως «η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου μετατρέπει την Ελλάδα σε μαγνήτη προσέλκυσης παράνομων μεταναστών στη χώρα. Οι επιπτώσεις για την κοινωνική συνοχή, την ασφάλεια των πολιτών, την οικονομία και τον τουρισμό, θα είναι καταστροφικές και επιπλέον θα υπάρχουν και συνέπειες στη σχέση μας με την Ευρώπη».
Κυβερνητικές πηγές: «Ας γνωρίζουν, όλοι οι εμπλεκόμενοι, ότι θα χυθεί άπλετο φως»

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, έκαναν λόγο για «κακοστημένη και επικίνδυνη θεατρική παράσταση, όπου ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σε αγαστή συνεργασία με συγκεκριμένα συστήματα διακινούν την είδηση ότι η κυβέρνηση ανοίγει αύριο όλα τα κέντρα κράτησης μεταναστών! Και σαν έτοιμη από καιρό η μονταζιέρα της Συγγρού διέσπειρε την υποτιθέμενη "αποκάλυψη" προσπαθώντας να πείσει ότι η χώρα κινδυνεύει!»

Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές προσθέτουν πως «η ανευθυνότητα του κ. Σαμαρά είναι γνωστή -άλλωστε όλοι ξέρουν που έχει οδηγήσει τη χώρα με τις πολιτικές του. Θα περιμέναμε, όμως, πριν υιοθετηθεί η είδηση να διασταυρωθεί –απ’ όλους!».

Και καταλήγουν: «Ας σταματήσουν, επιτέλους, τα επικίνδυνα παιχνίδια που ξεπερνούν κάθε νοσηρή φαντασία. Και ας γνωρίζουν, όλοι οι εμπλεκόμενοι, ότι θα χυθεί άπλετο φως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου