ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Βόμβα -Τσίπρα: Οι Ευρωπαίοι έδιναν 6μηνη παράταση αλλά ο Σαμαράς ζήτησε μόνο 2 μήνες

Βόμβα έριξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Βουλή κατά την διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων αποκάλυψε ότι κατά την διάρκεια των συναντήσεων που είχε τις τελευταίες ημέρες οι ευρωπαίοι ηγέτες ξεμπρόστιασαν τον Αντώνη Σαμαρά.
Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, στις τελευταίες συζητήσεις που είχαν οι ευρωπαίοι με την προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση, έδιναν παράταση του μνημονίου κατά 6 μήνες.
Όμως η ελληνική κυβέρνηση ζήτησε μόνο 2 μήνες με προφανή το στόχο να είναι ασφυκτικό το πλαίσιο για την κυβέρνηση που θα εκλεγόταν.
Μέχρι στιγμής η Νέα Δημοκρατία δεν έχει βγάλει ακόμη καμμία ανακοίνωση.
Συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά:10:50
Το δυστύχημα όμως δεν είναι ότι η προηγούμενη κυβέρνηση όχι μόνο αποδέχθηκε το μίγμα μιας πολιτικής που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγούσε την οικονομία και την κοινωνία στα βράχια.
Το δυστύχημα είναι ότι η προηγούμενη κυβέρνηση φρόντισε φεύγοντας να κάψει τα σπαρτά και να κόψει τις γέφυρες.
Φρόντισε να δημιουργήσει με απολύτως δική της ευθύνη ασφυκτικά πλαίσια διαπραγμάτευσης για την νέα κυβέρνησης ώστε να εξαναγκάει την χώρα να ξαναμπεί σε περιπέτειες και βαθύ μνημόνιο.
Και αυτό σας το λέω μετά λόγου γνώσεως. Αφού από τις επαφές μου με τους αξιωματούχους της Ευρβωπαϊκής Επιτροπής ενημερώθηκα ότι η αρχική επιλογή των εταίρων ήταν η 6μηνη τεχνική παράταση του προγράμματος και κατόπιν ελληνικής επιμονής προσδιορίστηκε το χρονικό όριο της 28ης Φεβρουαρίου.
anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου