ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΘΡΙΑΜΒΟΣ…Ο 902 στα χέρια των καπιταλιστών !!!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα θα μας θάψουν όλους», το ΚΚΕ πούλησε σε επιχειρηματία τον τηλεοπτικό και τον ραδιοφωνικό σταθμό 902, ενώ υπάρχει η σκέψη να του πουλήσει και τον «Ριζοσπάστη» αν ο επιχειρηματίας δεχτεί να κρατήσει τον τίτλο και το σφυροδρέπανο.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο επιχειρηματίας που αγόρασε τον 902 είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, και το ΚΚΕ αναφέρει πως προτίμησε τον Μαρινάκη επειδή ο Ολυμπιακός φοράει κόκκινα.

Το ΚΚΕ σκέφτεται να πουλήσει και…το Σπίτι του Λαού αλλά περιμένει να ανέβουν οι τιμές στην αγορά ακινήτων.

Πληροφορίες πως το ΚΚΕ θα πουλήσει σε επιχειρηματία και τον τίτλο του κόμματος διαψεύδονται ως αντικομμουνιστική προπαγάνδα.

Όλοι οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού 902 θα απολυθούν αλλά αυτοί δεν δουλεύουν στον ΣΚΑΪ του Αλαφούζου, οπότε δεν πειράζει που θα μείνουν άνεργοι και δεν πρέπει να τους συμπαρασταθεί κανείς.

Σε ανακοίνωσή του, το ΚΚΕ αναφέρει πως πουλάει τον 902 επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να έρθουν στην εξουσία οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και να του πάρουν τους σταθμούς, οπότε τους πουλάει τώρα για να τους σώσει από τα χέρια των κομμουνιστών.

Το ΚΚΕ αναφέρει πως το έχει γονατίσει η κρίση του καπιταλισμού και πως ελπίζει ο καπιταλισμός να πάρει πάλι τα πάνω του, ώστε να μπορέσει το Κόμμα να αποκτήσει ξανά τηλεοπτικό σταθμό για να διαφημίζει μαξιλάρια. Συγγνώμη, κομμουνιστικά μαξιλάρια.

Στο ΚΚΕ έχει μείνει πια μόνο ο τίτλος. Τελικά, αυτό είναι το ΚΚΕ: ένας τίτλος. Αδειανός.

(Το ΚΚΕ είχε στην κατοχή του επί 22 χρόνια μια τηλεοπτική συχνότητα και έναν τηλεοπτικό σταθμό και σήμερα τον πουλάει, χωρίς να έχει καταφέρει να δημιουργήσει ούτε μια εκπομπή που να θυμόμαστε. Οπωσδήποτε, αυτό είναι μεγάλη επιτυχία.)

(Θυμήθηκα το βρισίδι που είχα φάει πριν από δυο χρόνια, όταν τόλμησα να γράψω για τους εργαζόμενους στον 902 και το «Στο Κόκκινο».)


pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου