ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Αντώνης Σαμαράς: Ο Νο1 κίνδυνος για την Ελλάδα

Ο Αντώνης Σαμαράς κάνει τον σταυρό του  
Ο Αντώνης Σαμαράς κάνει τον σταυρό του
“ Την πρωθυπουργία Σαμαρά ο ελληνικός λαός θα την πληρώσει πολύ ακριβά. Όσο ο Αντώνης Σαμαράς παραμένει στο Μέγαρο Μαξίμου, η χώρα πραγματοποιεί σταθερά βήματα προς τον γκρεμό, προς την κολαση, προς την απόλυτη καταστροφή. ”
ΠΗΓΗ : Periodista
Την στιγμή που ολόκληρος διεθνής Τύπος και οι πιο αξιόπιστοι οικονομολόγοι και αναλυτές, το ΔΝΤ και η Κομισιόν υποστηρίζουν ή αποκαλύπτουν ή παραδέχονται ότι το πρόγραμμα "διάσωσης" που επιβάλλεται στην Ελλάδα "δεν βγαίνει", έρχεται στο φως της δημοσιότητας η επιστολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προς την τρόικα.

Ο πρωθυπουργός δηλώνει έτοιμος να πάρει "πρόσθετα μέτρα, τα οποία ενδεχομένως θα χρειαστούν, για την επίτευξη των στόχων του προγράμματος", την στιγμή που είναι δεδομένο ότι η στρατηγική που ακολουθείται στην Ελλάδα είναι λανθασμένη και αδιέξοδη.

Ο Αντώνης Σαμαράς και η επικίνδυνη παρέα του δεν σταματούν πουθενά. Για να ικανοποιήσουν τις πολιτικές τους φιλοδοξίες που έχουν σχηματίσει στο δικό τους παράλληλο σύμπαν, για να καταστήσουν αντιληπτή την υποτέλειά τους προς τους δανειστές και το Βερολίνο και για να αντιμετωπίσουν τις χρόνιες εμμονές, τους οδηγούν τη χώρα στην κόλαση.

Η Ελλάδα, όσο υλοποιείται το αδιέξοδο πρόγραμμα του μνημονίου βυθίζεται όλο και πιο πολύ στην ύφεση. Ταυτόχρονα οι δείκτες ανεργίας έχουν εκτοξευθεί με αποτέλεσμα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας να βρίσκεται ενεργή μια βραδυφλεγής βόμβα, η οποία αργά ή γρήγρορα θα εκραγεί. Και είναι γνωστό από την ιστορική εμπειρία ότι η ανεργία είναι η βασική αιτία για το ξέσπασμα κοινωνικών εκρήξεων. 

Την ίδια ώρα και ενώ ο ελληνικός πληθυσμός εξαθλιώνετα,ι ο Αντώνης Σαμαράς, ευρισκόμενος εκτός τόπου και χρόνου, δουλοπρεπής, υποτακτικός στην Άνγκελα Μέρκελ, άβουλος και ανεύθυνος, προκαλεί έκπληξη στο εξωτερικό και οργή στους Έλληνες, παραμυθιάζοντας τους πάντες με ιστοριούλες περί ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας και ανακάλυψης του δρόμου για έξοδο από το σκοτεινό τούνελ. "Success Story", "Greecovery" και άλλες μπαρούφες που θα μείνουν στην ιστορία, όχι μόνο προσβάλλουν την κοινή λογική και διασύρουν την Ελλάδα στο εξωτερικό, αλλά αποτελούν απόλυτα δείγματα για τους κινδύνους που διατρέχει η χώρα όσο στο τιμόνι της διακυβέρνησης βρίσκεται ένας άνθρωπος σαν τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έχει βάλει ήδη την σφραγίδα του στην μετατροπή ενός κυρίαρχου κράτους σε αποικία χρέους, στην κατάργηση στην πράξη της Δημοκρατίας, στην οικονομική καταστροφή ενός ολόκληρου λαού.

Δεν είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός μιας χώρας να αναπαράγει την δική του επικίνδυνη λογική κόντρα στην εμπειρία εκατομμυρίων Ελλήνων που βιώνουν στο πετσί τους τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής και του λαοκτόνου προγράμματος που επιβάλλουν οι σύγχρονοι αποικιοκράτες.

Η αλήθεια είναι η εξής: Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ένας πολιτικός με δυνατότητες κάτω του μετρίου και με κοινωνικά και πολιτικά ερείσματα ελάχιστα. Οι μοναδικοί του συμπαραστάτες είναι μία σέχτα συνεργατών και υποστηρικτών περιορισμένων δυνατοτήτων και αντίληψης για τα πράγματα, η ντόπια ολιγαρχία και βέβαια το Βερολίνο που έχει ανακαλύψει τον πιο πιστό σύμμαχο στον ευρωπαϊκό χώρο. Αντικειμενικά θα μπορούσε να ηγείται ενός κόμματος το οποίο ίσα που θα κατάφερνε να εισέλθει στη βουλή ή μιας διακοσμητικής πολιτικής πρωτοβουλίας σαν τις δεκάδες που έχουν δημιουργηθεί και ξεπηδήσει στην Ελλάδα της κρίσης.

Κι, όμως, η συγκυρία τα έφερε έτσι τα πράγματα, ώστε εξαιτίας της δουλοπρέπειάς του και της υποταγής που εμφανίστηκε πρόθυμος να δείξει στην Γερμανική Καγκελάρία, ο Αντώνης Σαμαράς έγινε πρωθυπουργός μετά από δύο δεκαετίες παραμονής στο περιθώριο (είναι βέβαιο ότι πριν από χρόνια, μία τέτοια προοπτική θα προκαλούσε τουλάχιστον αύθονο γέλιο). Οι δύο δεκαετίες αυτές, όμως, δημιούργησαν στον Αντώνη Σαμαρά το πάθος για την ... πρωθυπουργία, εκδικητική μανία και εμμονές που δεν ξεπερνιούνται.

Όμως, η χώρα δεν είναι παιχνιδάκι για να παίζουν οι αποτυχημένοι της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας.

Την πρωθυπουργία Σαμαρά ο ελληνικός λαός θα την πληρώσει πολύ ακριβά. Όσο ο Αντώνης Σαμαράς παραμένει στο Μέγαρο Μαξίμου, η χώρα πραγματοποιεί σταθερά βήματα προς τον γκρεμό, προς την κολαση, προς την απόλυτη καταστροφή.Όσο, όμως, πιο γρήγορα ολοκληρωθεί η δημοκρατική ανατροπή αυτής της λαομίσητης κυβέρνησης, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να ανακπάμψει η χώρα.

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο Νο1 κίνδυνος για την Ελλάδα.

1 σχόλιο:

  1. Εγραψες ενα μακροσκελες αρθρο και σε παρα πολλα
    σημεια θα συμφωνησω μαζι σου ως προς αυτον τον μικρο εθνοπροδοτη πολιτικο Σαμαρα και τους μικρους κολακες που τον συνοδευουν στο κυβερνειο αλλα βρε ανθρωπε δε βρηκες να συνδεσεις και να γραψεις εστω και μια λεξουλα για κεινο το ληστοσυμμοριτικο ΠΑΣΟΚ Λες και εδω σε τουτη τη χωρα ολα ηταν ευδαιμονα και την κυβερνουσαν πατριωτες εντιμοι και χρηστοι πολιτες και ξαφνικα εν μια νυκτι ξεφυτρωσε αυτος ο κακος και αποτυχημενος Σαμαρας και τακανε ολα ρημαδιο Εγω πολυ αμφιβαλλω για την ειλικρινια σου και οτι πραγματι τα οσα γραφεις τα ενοεις κιολας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή