ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Πώληση του 902 TV με τίμημα την Ατιμία , έκφυλων κομμουνιστών και παρασίτων της ηγεσίας του ΚΚΕ ..

 Το ζήτημα δεν είναι αν ένα αστικό κώμα, έστω κομμουνιστικό, με χρηματοδοτικό πρόβλημα  ξεπουλιέται, τα χει η Οικογένεια αυτά.
 Το ζήτημα είναι αν σε αυτόν τον προχωρημένο πολιτικό/οικονομικό  πόλεμο αντιλαμβάνεσαι τι κάνεις και πως προχωράς και βέβαια πώς αντιδράς .

Χιλιάδες σύντροφοι αναρχικοί αλλά και άνθρωποι της αριστεράς(όχι τόσο του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων μισθοδοτούμενων συνιστωσών πχ κάτι ΚΟΕ κλπ) δίνουν πράγματι από το υστέρημα τους για να βγάλουν πέρα την πολιτική δουλεία που επιβάλλει η εποχή και η ιδεολογική συγκρότηση.  
 Δεκάδες συλλογικότητες, ομάδες και άτομα  παλεύουν με κάθε μέσο ενάντια σε ένα απο τα πιο σκληρά ακροδεξιά οικονομικά καθεστώτα, δίνοντας άλλα όχι ξεπουλώντας.

 Από πολλές πολιτικές πλευρές του παρόντος δημιουργούνται  αφίσες  για να κολληθούν σε πόλεις και στις γειτονιές , να προπαγανδιστούν  συνελεύσεις, να παρουσιάστουν με αξιοπρέπεια πολιτικές εκδηλώσεις και δράσεις ..
Δεκάδες άνθρωποι. πολιτικά δρώντας, συνεισφέρουν από τον ατομικό οικονομικό τους προϋπολογισμό για να συντηρήσουν κοινωνικά/πολιτικά στέκια, πολιτικά ραδιόφωνα, πολιτικές εφημερίδες που μοιράζονται δωρεάν,  ενώ  πολιτικές εκδηλώσεις που επίσης στηρίζονται σε ατομικές συνεισφορές  γίνονται παντού στην Ελλάδα ..
Ένα τεράστιο φάσμα εκδηλώσεων, προπαγάνδας(αφίσες, μπροσούρες κλπ)οργανωμένων χώρων-δομών(στέκια, κοινωνικοί χώροι πχ κοινωνικά ιατρεία κλπ) είναι ολοζώντανα αλληλοσυμπληρώνοντας την αντίσταση και την αμφισβήτηση,  στηριζόμενα τις πιο πολλές φορές σε εισοδήματα των ίδιων των αγωνιστών.
 Όλοι αυτοί που φτιάχνουν πράγματα, που κάνουν πολιτική δουλειά, δεν ξεπουλάν τίποτε, τους είναι αδιανόητο ότι κάποια στιγμή θα πουλήσουν έστω και ένα από τα εργαλεία της πολιτικής τους αντίστασης και αμφισβήτησης, ως λάφυρο και ακόμη χειρότερα ότι θα το πουλήσουν στον εχθρό τους.. Αδιανόητα πράγματα.. όχι όμως για τους έκφυλους κομμουνιστές του ΚΚΕ.  
Το ζήτημα με το ΚΚΕ ξεκινά από δύο πράγματα.  
Ένα, το πόσο(είναι πολύ)  κοινωνικά αυτιστικά είναι και δεύτερο, πόσο(επίσης πάρα πολύ)  ιδεολογικά έκφυλο  είναι.
Και τα δύο συμβαίνουν με μεγάλη ακρίβεια και είναι πολιτικά και κοινωνικά ορατά ..
Δεν είναι η πρώτη φορά που το ΚΚΕ ξεπουλά ένα εργαλείο ταξικού και ιδεολογικού αγώνα στα λαμόγια του κεφαλαίου, αποδεικνύοντας την καλύτερη σχέση και αλληλεπίδραση που έχει,  αλλά και το πολιτικό και ηθικό κενό που έχουν τα ακριβοθώρητα στελέχη του.
Παλιότερα είχε δωριστεί(από τον Θείο Καραμανλή)   από το ελληνικό Κράτος στο ΚΚΕ, το κτήριο της οδού Μπουμπουλίνας , κτηριο-μνημείο σφαγείο,  χώρος ιστορικής τιμής που βασανίσθηκαν χιλιάδες αγνοί αγωνιστές από τα μεταπολεμικά φασιστικά καθεστώτα των Καραμανλήδων, των Παπανδρέιδων, των βασιλιάδων,  του στρατού και της αστυνομίας.
 Δωρήθηκε το κτήριο  το κτήριο στο ΚΚΕ, το πήρε  και το μοσχοπούλησε στο Μητσοτάκη το 92-93΄ για κάτι παραπάνω από 1 δισεκατομμύριο δραχμές!!!!
 Το 90΄ το καθεστώς του Μητσοτάκη(;) χάρισε δωρεάν  στο ΚΚΕ, την πανάκριβη σήμερα, άδεια (ως ειδικού σκοπού) να έχει τηλεόραση. Από τότε το ελληνικό κράτος έχωσε πολλά εκατομμύρια δραχμές αλλά και ευρώ  στο Κώμα, με διάφορα τερτίπια, υπήρξαν τεράστια ποσά που διακινούνταν από τα διάφορα καθεστώτα προς τον 902 και το ΚΚΕ μέσω των δυσφημήσεων του ΟΠΑΠ που ήταν διαχρονικές, ενώ υπήρξαν και  χρηματοδοτικά προγράμματα. Μέχρι και σε επενδυτικά αναπτυξιακά προγράμματα για επιχείρήσεις (της ΝΔ το 2006)ενέταξαν το Κώμα  για να παντελωνιάσει το Κώμα πολλά, μα πάρα πολλά,  εκατομμυριάκια.
Είναι σαθρό ψέμα ότι ο 902 έγινε μόνο με χρήματα των οπαδών του ή από το ίδιο το κώμα, αλλά και αυτό είναι μία ακόμη ιστορία των αστικών κομμάτων εξουσίας, μόνο από τον ΟΠΑΠ έφαγαν τον αγλέορα.
Στο σημερινό ακροδεξιό ολοκληρωτικό καθεστώς, το ΚΚΕ  συνεχίζει να κάνει τη λάντζα.
  Σήμερα  το ΚΚΕ με  αυτή την  έκφυλη κομουνιστική ηγεσία, πουλά τον 902 TV ενώ σε αυτές τις συνθήκες εαν δεν μπορούσε να τον λειτουργήσει θα έπρεπε να τον μεταφέρει στη διαθέσει ΟΛΩΝ των συλλογικοτήτων, των σωματείων και ατόμων που θέλουν να αντισταθούν στο ολοκληρωτικό ακροδεξιό καθεστώς του Μνημονίου, στην πιο ελεεινή έκφραση του Κεφαλαίου. Με μία τέτοια απόφαση  θα είχαν συντριβή και όλα τα “έξοδα” της επιχείρησης του 902 και θα στηριζόταν πλέον στην πολιτική δουλειά και όχι στον επι χρήμασι “επαγγελματισμό” των ελεεινών στελεχών  του ΚΚΕ.  
Αντί το ΚΚΕ να κατανοήσει τη θέση του απέναντι στο Κράτος και στο Κεφάλαιο, την κατανοεί μια χαρά εντός του ολοκληρωτικού ακροδεξιού καθεστώτος και  τρέχει να πιάσει τιμή στα παζάρια της αγοράς, να κάνει τη λάντζα. Ταυτίζεται απόλυτα με τις συνθήκες που επιβάλλουν στην αγορά εργασίας, προκαλεί με τις αφανείς μηχανορραφίες πώλησης  που οδηγούν τον 902 στα παράσιτα της φασιστικής ακροδεξιάς του Μνημονίου,  απαξιώνει την πολιτική δουλειά στην οποία θα έρεπε να προστρέξει από την πρώτη στιγμή(για παράδειγμα το έκαναν οι εργαζόμενοι της  ΕΡΤ) και κοινώς τρέχει να παντελωνιάσει εμπορική αξία από ένα κομματικό εργαλείο αγώνα όπως είναι ένας προπαγανδιστικός μηχανισμός.  
dakrygono

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου