ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Η προληπτική μαστεκτομή της Αντζελίνας και η προληπτική ΛΟΒΟΤΟΜΗ των Ελλήνων !!!

Φτάνω στο γραφείο, είχε ανάψει η συζήτηση για το τι έκανε η Αντζελίνα. Μπαίνω να διαβάσω μέσα στο διαδίκτυο εκατοντάδες σελίδες είχαν ανάρτηση για την  και το προληπτικό ακρωτηριασμό της.

Εντάξει παιδιά, το καταλαβαίνω, μπορούμε να το συζητήσουμε, να σχολιάσουμε, να ακούσουμε και τη γνώμη κάποιου ειδικού να καταλάβουμε τι παίζει. Μέχρι εκεί.

Να φτάσουμε στο σημείο όμως να τσακωνόμαστε για τα…βυζιά της Αντζελίνας, ή να ακούμε δεκάδες παπαριές για το τι θα έπρεπε να κάνουν οι Ελληνίδες, αν μπορούν κι εδώ να ασχοληθούν με τη πρόληψή τους, αν είναι σωστό, αν είναι ύποπτο, αν είναι μούφα η ιστορία ή αν είναι ηρωισμός….

Ε Λ Ε Ο Σ

Που μωρέ θα τα συζητήσουμε όλα αυτά? Εδώ στη χώρα που πλέον οι ΔΙΑΓΝΩΣΜΕΝΟΙ καρκινοπαθείς, νεφροπαθείς, καρδιοπαθείς, διαβητικοί και χιλιάδες άλλοι άνθρωποι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΟΥΣ???

Θα τσακωθούμε ΚΑΙ για την Ατζελίνα, τη γνωστή ζάπλουτη φίρμα του Χόλιγουντ που όταν θα το αποφάσισε να το κάνει θα νοίκιασε κι όλο το νοσοκομείο με όλο το προσωπικό για πάρτη της και θα έφερε μετά και την αφρόκρεμα των πλαστικών για να της τα κάνουν καλύτερα κι από πριν? Αυτό που θα το συζητήσουμε στην Ελλάδα που μας έχουν κάνει σε όλους ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΛΟΒΟΤΟΜΗ και δεν ξέρουμε που πάμε και που βαδίζουμε?

Που έχουμε χάσει κάθε ένοια κοινής λογικής, που δεν ξέρουμε ούτε τι μας ποτίζουν, ούτε τι σκατά τρώμε, ούτε στο δι@ολο ανασαίνουν και εισπράττουν τα παιδιά μας. Στην Ελλάδα που οι Υπουργοί Υγείας έχουν πρότυπο τον Μέγκελε και βλέπουν τους γέρους σαν περιττό βάρος “που δεν πεθαίνει κιόλας” και τους νέους σαν μελλοντικό βάρος που πρέπει να το οδηγήσουν στη τρέλα, στην αυτοκτονία, στη πρέζα και στο πεζοδρόμιο?

Έχουμε χάσει τη μπάλα πάει και τελείωσε. Μας κοροϊδεύουν μέσα στη φάτσα μας κι εμείς νομίζουμε πως πιάνουν συζήτηση. Μας διοχετεύουν ότι είδηση τους καπνίσει σαν σπουδαία, στήνουν και μερικά πρόχειρα μαγαζάκια για να συζητάνε το θέμα και να το κάνουν σημαντικό και  κρύβουν κάτω από το κουρελιασμένο χαλί της χώρας, τους πεινασμένους, τους άρρωστους, τους αυτοκτονημένους, τους τρελαμένους, τους άνεργους που τριγυρνάνε ζητιανεύοντας ένα μεροκάματο, τα παιδιά που το σκάνε μακριά άρον άρον πριν γίνουν στάχτη

και μας μιλάνε για θέματα που ανήκουν σε τάξεις και οικονομικές επιφάνειες που οι άνθρωποι έχουν λύσει κάθε οικονομικό τους πρόβλημα, κάθε σκοτούρα, μπορούν να απολαμβάνουν όλα τα αγαθά της επιστήμης, της μόδας, της καλοπέρασης, της κάθε  κ@υλας τους κι άμα τους τη δώσει από τη πολύ βαριεστημάρα από το γ@μήσι, τη πρέζα, τους παχυλούς λογαριασμούς στη τράπεζα το παίζουν και λίγο Μαρία Τερέζα, πρέσβεις των φτωχών και των αδυνάτων και Ρομπέν των ηλίθιων.

Η επιλογή μιας σταρ για το προσωπικό της πρόβλημα ήταν μία είδηση που δικαιωματικά είχε τη θεσούλα της στα περιοδικά και τους παπαράτσι που τρέχουν για την είδηση. Η  μηδεν επιλογή χιλιάδων ανδρών και γυναικών στην Ελλάδα που ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ από τι πάσχουν δεν ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αξιοπρεπή και πάνε σαν το σκυλί στ΄αμπέλι δεν αξίζει να απασχολήσει τα πάνελ τους? δεν αξίζει το τσακωμό μας? Δεν αξίζει να φωνάξουμε όσο αντέχει η φωνή μας για να αποδείξουμε πως δεν είμαστ ε

ΗΔΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ?

Οσο για τη προσωπική μου  γνώμη? Κάποια άλλη στιγμή όταν θα έχουμε λύσει το θέμα πως να βρούμε ένα  κομμάτι ψωμί να φάμε, πως να μην πάμε πίσω από τα κάγκελα από τα χρέη, πως να προστατέψουμε τα παιδιά μας από την ολική επιδρομή κάθε απίστευτης βαρβαρότητας που τους  ετοιμάζουν, τότε θα μιλήσω για το θέμα το συγκεκριμένο. Γιατί προς το παρόν το να ασχοληθεί κανείς με τέτοια ζητήματα σε ένα λαό που χιλιάδες άνθρωποι βλέπουν τους αγαπημένους τους να υποφέρουν, να περνάνε τα μαρτύρια της κόλασης, και να μην μπορούν ούτε τα στοιχειώδη να τους προσφέρουν για να απαλύνουν το πόνο τους

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΥΒΡΙΣ.

Εκτός κι αν το θέμα προωθηθεί με άλλο τρόπο. Οτι εδώ που φτάσαμε., υποτελείς στην πιο γελοία προχειρότητα που έχει υποβιβαστεί η ζωή μας , η θεραπεία που μας παίρνει να κάνουμε είναι να μας πείσουν πως πονάει πόδι, κόψει πόδι. Πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι. Για να ξεμπερδεύουμε από τα πόδια τους μια ώρα αρχύτερα. Κι όχι με επιστημονικές ομάδες που θα ασχολούνται με το πρόβλημά μας αλλά με χασάπηδες που θα μας ξεμπερδεύουν φθηνά και γρήγορα.


vasiliskos2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου