ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΜΟΥΦΑNET 24 Απριλίου 2013 Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης Κάλυψαν τα επίμαχα κοσμήματα σε άγαλμα της Βίκης Σταμάτη

Με ημιδιάφανο ύφασμα κάλυψαν οι υπεύθυνοι του ΠΑΣΟΚ τα κολιέ και τα βραχιόλια και άλλα άσεμνα πολύτιμα αντικείμενα στο άγαλμα της συζύγου του Ακη Τσοχατζόπουλου, από φόβο μη σκανδαλιστούν οι οπαδοί του κόμματος από τη χλιδή!
Αυτή την τραγική εικόνα παρουσίαζε το άγαλμα της Βίκης Σταμάτη, με καλυμμένα τα επίμαχα βραχιόλια και κολιέ, για να μη σκανδαλίζουν! (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης) Αυτή την τραγική εικόνα παρουσίαζε το άγαλμα της Βίκης Σταμάτη, με καλυμμένα τα επίμαχα βραχιόλια και κολιέ, για να μη σκανδαλίζουν! (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι εκπρόσωποι του υπουργείου Πολιτισμού όταν είδαν, στον προθάλαμο της ειδικά διαμορφωμένης αίθουσας των δικαστηρίων, τα αγάλματα της έκθεσης «Πασόκοι–Παρελθόν και Μέλλον».
Η τεράστια ιστορική και πολιτισμική αξία του αγάλματος της Βίκης Σταμάτη δεν φάνηκε να συγκινεί τους διοργανωτές, οι οποίοι είχαν την ιδέα να καλύψουν τα επίμαχα κοσμήματα με μαντήλια και μπαντάνες.
Η απροκάλυπτη προβολή των πολυτελών αξεσουάρ του αγάλματος θεωρήθηκε προσβολή για το μέσο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, αφού θα του θύμιζε άλλες εποχές και θα τον σκανδάλιζε με ένα στυλ ζωής που προσπαθεί να αποκηρύξει, μαζί με αυτούς που το υιοθέτησαν, μπας και κάποιος αφελής τσιμπήσει.
Πάντως η Βίκυ Σταμάτη, που φρόντισε να ποζάρει για το άγαλμα, με όσο γίνεται πιο απλή εμφάνιση, ζήτησε να αποσυρθεί το άγαλμα, καθώς την προσβάλει ως προσωπικότητα. Ειδικά αφού έχει κάνει σαφές πως δεν την ενδιέφεραν ποτέ οι πολυτέλειες.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
protagon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου