ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Σε μουσείο ο τελευταίος αυθόρμητος χειροκροτητής πολιτικών!

Ο άνθρωπος που εντοπίστηκε να χειροκροτά, χωρίς να είναι υποχρεωμένος, τους εκπροσώπους της κυβέρνησης, στα εγκαίνια του αυτοκινητόδρομου, κατέληξε σαν σπάνιο έκθεμα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας
Αριστερά: Ο νεαρός χειροκροτητής, την ώρα που εκδηλώνεται αυθόρμητα. Δεξιά: Ευτυχισμένος στην προθήκη του μουσείου, συνεχίζει να χειροκροτάει τους δύο πολιτικούς αρχηγούς. Αριστερά: Ο νεαρός χειροκροτητής, την ώρα που εκδηλώνεται αυθόρμητα. Δεξιά: Ευτυχισμένος στην προθήκη του μουσείου, συνεχίζει να χειροκροτάει τους δύο πολιτικούς αρχηγούς.

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη παρακολούθησε χθες, κατά την τελετή εγκαινίων της Ολυμπίας Οδού, νεαρό άντρα που επεφημούσε και χειροκροτούσε επίμονα τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο, χωρίς άλλο κίνητρο, πέρα από τον αυθόρμητο ενθουσιασμό.
Όπως είναι φυσικό, ο μυστηριώδης άνδρας τράβηξε αμέσως την προσοχή των παρευρισκομένων, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία φοβούμενοι ότι πρόκειται για τσετσένο τρομοκράτη ή για troll.
Μετά από εξαντλητική ανάκριση, όπου αποδείχθηκε πως δεν ανήκε σε κανένα από τα δύο κόμματα, δεν φιλοδοξούσε να προσληφθεί και ούτε να πάρει κρατική διαφήμιση, αποφασίστηκε να παραδοθεί στους γιατρούς για εξετάσεις.
Οι γιατροί, αφού τον υπέβαλλαν σε σειρά εξετάσεων και εγκεφαλογραφήματα, κατέληξαν ότι πάσχει από μια εγγενή υπερτροφία συγκεκριμένου υποθαλάμου του εγκεφάλου, όπου ενισχύει την ευπιστία και την αφέλεια.
Ύστερα από μίνι σύσκεψη των αρμόδιων φορέων της περιοχής αποφασίστηκε, ο νεαρός αυθόρμητος χειροκροτητής πολιτικών, να γίνει δωρεά στο νέο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Ολυμπίας σαν σπάνιο δείγμα διαστροφικής «ευήθειας» του ανθρώπινου είδους.
PROTAGON ΜΟΥΦΑΝΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου