ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Επαναστατησέ με (ΚΚΕ) μωρό μου

 
Eλα ρε εργάτη τι περιμένεις. Μάλλιασε η γλώσσα των συντρόφων να σε παρακαλάνε από το πρωί μέχρι το βράδυ .Τόσα στελέχη πόσταραν τόσες χιλιάδες φιλοσοφικά δοκίμια πανεπιστημιακού επιπέδου για να σου δείξουν τον παράδεισο ,τόσα και τόσα συνέδρια για την μεγαλειώδη πάρτι σου,εσύ ,γιατί παραμένεις αμόρφωτος στόκος ;
Ρε εργάτη ,έλεος δηλαδή, δε κατάλαβες τίποτα από τις υπεραναλύσεις του κόμματος;Το παραμύθι της εκμετάλλευσης σου δε μπορεί να κρατήσει για μια ζωή,κάποια στιγμή πρέπει να φάνε ψωμί και οι άλλοι,μη κάνεις όμως καμιά μαλακία χωρίς να πάρεις την άδεια της κομμουνιστικής πρωτοπορίας .
Άντε ρε σκασμένο ψήφισε επιτέλους το κόμμα να κάνουμε και εμείς ένα ωραίο εξουσιαστικό πάρτι! Τόσα χρόνια στο 10% max ,δε μας λυπάσαι;
Τόσα και τόσα συνδικαλιστικά μας όργανα αδημονούν να αρπάξουν μια καρέκλα. Γιατί είσαι άπονος ρε εργάτη;
Πέταξε αυτή τη μικροαστική αντίληψη που κουβαλάς εργάτη. Σκίσε το αφεντικό σου στα δυο τώρα, όχι αύριο!Ρε εργάτη μην είσαι δούλος, έχεις να σπάσεις αλυσίδες με το κιλό εσύ, έχεις τα κινέζικα ηλεκτρικά σφυροδρέπανα για βοήθεια ,έχεις να μασήσεις τα χαλυβουργικά σίδερα για επιδόρπιο ,μόνο πρόσεχε μη καταστρέψεις καμιά εμπορική βιτρίνα στο κέντρο της Αθήνας και θυμώσει ο δήμαρχος  Καμίνης ,λόγω της άναρχης  αταξίας.
Εργάτη μπορείς και χωρίς αφεντικά.Δε το έμαθες ύστερα από τα εβδομηκοστά γενέθλια της μαμάς πατρίδας ;Συντρίμμια αίματος και ανελευθερίας ήταν στην πραγματικότητα τα γενέθλιά της ,αλλά δεν το κάνουμε θέμα ,γιατί η προπαγάνδα εργάτη ,δε γνωρίζει αλήθειες απ’ όποια πλευρά κι αν προέρχεται.
Εργάτη, θα έρθουμε να ψήσουμε γίδες μπροστά στην πύλη του εργοστασίου. Δεν είναι γαμάτο σούπερ γουάου event ;
Έλα ρε χαζό μην απελπίζεσαι. Μπορεί εμείς να έχουμε τις βουλευτικές αποζημιώσεις στην καβάτζα, αλλά εσύ έχεις την τιμημένη ανεργία και τα 400 ευρω του επιδόματος ανεργίας για να πορεύεσαι περήφανος ,ύστερα από κάθε αποτυχημένη απεργία. Κανε υπομονή ο ουρανός θα γίνει πιό κόκκινος το 2117.
Μη στεναχωριέσαι εργάτη, η συντρόφισσα Αλέκα εργάζεται για σένα όλο το εικοσιτετράωρο. Στην πραγματικότητα, ολόκληρο το κόμμα εργάζεται για εσένα όλο το εικοσιτετράωρο ,τριακόσιες εξήντα πέντε ημέρες το χρόνο. Από τα εκτοξευόμενα φυλλάδια της απελπισίας μέσα στο κοινοβούλιο,μέχρι και τις φραντζόλες ψωμί της Λιάνας,από τις παρελάσεις στο σύνταγμα και τους αποκλεισμούς στα λιμάνια , η ουσία είναι μια:το κόμμα εργάζεται εργάτη για την γυναίκα σου ,τα παιδιά σου ,το σκύλο σου,το κουκλόσπιτο της κόρης σου ,τον power ranger του γιόκα σου , το αυτοκίνητο σου, τον ψυγειοκαταψύκτη σου , το εξοχικό σου,τη σύνδεση wi fi σου, το πολύτιμο iphone σου.
Εργάτη μην ανησυχείς και μη δίνεις βάση στη δυτική προπαγάνδα. Όλα ήταν ψέματα. Δεν υπήρξαν οι χιλιάδες επαναστάτες που εκτελέστηκαν χωρίς να ξέρουν καν το γιατί,δεν υπήρξε ο κρατικός κολεκτιβισμός της νεκρώσιμης ακολουθίας ,δεν υπήρξαν εργάτες που από λενινιστικά δήθεν εικονίσματα έγιναν σταλινικοί πραγματικοί σκλάβοι στα γκουλάνγκ της εργατικής «ευημερίας»  ,δεν υπήρξαν οι χιλιάδες των χιλιάδων νεκροί στο όνομα του ποιανού.Δεν υπήρξε τίποτα από αυτά γαμώ την προπαγάνδα της δύσης.
Έλα στο κόμμα εργάτη .Σε περιμένουν τα ΚΝΑΤ που λατρεύουν να σπάνε αναρχικά μιάσματα στο ξύλο γιατί τα αναρχικά μιάσματα εργάτη, είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της ανθρωπότητας. Τόσες αναλύσεις στο ριζοσπάστη για τους πράκτορες του εχθρού με τις κουκούλες, και δεν πήρες χαμπάρι τίποτα;Γουστάρουμε εργάτη ,να τσακίζουμε τους εχθρούς και να χασκογελάμε στα τηλεοπτικά παράθυρα με τους πρετεντέριδες κολλητούς.
Έλα εργάτη ,ένας σοσιαλιστικός παράδεισος σε περιμένει μετά από δύο ,τρία, πέντε ,δέκα ,είκοσι, τριάντα, εβδομήντα χρόνια σκληρής δουλειάς σε ένα γειτονικό περιβάλλον καλλιεργημένο με εθνικιστικά μίση αιώνων .Μη μασάς εργάτη ,έχε πίστη στο κόμμα και ο σοσιαλισμός σε μια χώρα, θα γίνει κάποτε πραγματικότητα. Το ΚΚΕ είναι εδώ και σου τινάζει τη λογική στον αέρα, δραστικά,φανταστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου