ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Πάσχα 2016

Πιτσιρίκος


Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια και νεοελληνική χοληστερίνη γιόρτασαν οι Έλληνες και το φετινό Πάσχα.

Τα τουρκογύφτικα τσιφτετέλια δονούσαν όλη τη χώρα, αφού οι Έλληνες ανήμερα το Πάσχα τιμούν τον Χριστό με τραγούδια …βυζαντινού ρυθμού, επειδή ο Χριστός ήταν από τη Μέση Ανατολή και δεν του άρεσαν τα ευρωπαϊκά, ενώ ήταν και εναντίον του ευρώ.

Πάντως, αν κάποιος ξένος βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα την ημέρα του Πάσχα –και ακούσει τα τραγούδια-, θα σχηματίσει την εντύπωση πως οι Έλληνες δεν γιορτάζουν την ανάσταση του Χριστού αλλά τον γάμο του βασιλιά των τσιγγάνων.

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε την φρεγάτα Αδρίας, και δήλωσε πως είναι συγκινημένος που ανέβηκε για πρώτη φορά στη ζωή του σε πολεμικό πλοίο, γιατί είχε την ατυχία να κάνει την θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό και το βύσμα του του απαγόρευε να απομακρύνεται από το γραφείο στο ΓΕΝ.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε ένα αυγό που δεν έσπαγε με τίποτα, αφού ήταν αυγό γλάρου που το είχε γεννήσει στη βάρκα που κρυβόταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη όταν γύριζε το «Η Αλίκη στο Ναυτικό».

Ευτυχώς, ο Πάνος Καμμένος έσπασε το αυγό του Αλέξη Τσίπρα -με βαριοπούλα- γιατί, σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί να έπαιρνε ανάποδες και να έκανε καμιά επιστράτευση πασχαλιάτικα, για να δείξει στους Τούρκους πως οι Έλληνες είναι κομάντα.

Ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους τους Έλληνες, γιατί τώρα που αναστήθηκε ο Χριστός θα πει στο μπαμπά του τον Θεό να καταργήσει το Μνημόνιο και να φέρει την ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Ο Πάνος Καμμένος δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις –γιατί ήταν μπουκωμένος- αλλά, τελικά, είπε πως από αύριο ξεκινάει την δίαιτα που κάνει η Έλλη Κοκκίνου, γιατί αυτό το καλοκαίρι θέλει να φορέσει στρινγκ στα χρώματα της ελληνικής σημαίας και να βγάλει γκόμενα την Γοργόνα, την αδερφή του Μεγαλέξανδρου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κατέβηκε στην Κρήτη όπου ήταν μαζεμένη η υπόλοιπη οικογένεια-συμμορία, γιατί θέλει να πείσει τους Έλληνες πως προχωράει μόνο με την αξία του και πως, απλώς, είναι ένας ακόμα καθυστερημένος που πρέπει να τον κάνουν πρωθυπουργό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έμεινε κλεισμένος στο σπίτι του, αφενός γιατί όσο λιγότερο εμφανίζεται τόσο ανεβαίνουν τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας, και αφετέρου γιατί δεν είναι να πάει πασχαλιάτικα ο Μητσοτάκης επίσκεψη σε κάνα στρατώνα γιατί θα φρικάρουν εντελώς τα φανταράκια μας και θα πέσουν βροχή οι λιποταξίες.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κάλεσε τους Έλληνες σε γενικό ξεσηκωμό για να έρθει η πραγματική ανάσταση για τον λαό, αλλά δεν πρέπει να δίνουμε και ιδιαίτερη σημασία, αφού μάλλον θα του είχαν ανέβει τα ζάχαρα από τα κοκορέτσια και δεν ήξερε τι έλεγε.

Ο Βασίλης Λεβέντης δήλωσε πως η Ανάσταση του Χριστού σηματοδοτεί την ανάγκη για οικουμενική κυβέρνηση, αφού ο Χριστός ήταν υπέρ της οικουμενικής κυβέρνησης και αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος για τον οποίο Τον σταύρωσαν.

Το συμπέρασμα από το φετινό Πάσχα είναι πως οι Έλληνες είναι υπέρβαροι και πρέπει να κάνουν επειγόντως δίαιτα, γιατί κανένας λαός στον κόσμο δεν μπορεί να αντιδράσει με τόσα παραπανίσια κιλά.

Επίσης, φέτος επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά πως η σχέση που έχουν οι Έλληνες με την αλήθεια εξαντλείται στο «Αληθώς» του «Αληθώς ανέστη».

pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου