ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Ο Νίκος Ρογκάκος ξαναχτυπά

Ο έγκυρος, έγκριτος, αντικειμενικός και ανεξάρτητος παπαγάλος του Μίνωα Κυριακού, ο Νίκος Ρογκάκος, μετά τις έγκυρες, έγκριτες, αντικειμενικές και ανεξάρτητες προεκλογικές προβλέψεις του ότι θα έρθει ο Γκοτζίλα, ο Αρμαγεδών και οι Τζεντάι στην Ελλάδα για να την καταστρέψουν αν έβγαινε ο Σύριζα, έκανε άλλη μία ευστοχότατη έγκυρη, έγκριτη, αντικειμενική και ανεξάρτητη πρόβλεψη-διαπίστωση.

Κατά τον έγκυρο, έγκριτο, αντικειμενικό και ανεξάρτητο Νίκο Ρογκάκου λοιπόν, ΠΡΕΠΕΙ να νιώθουμε ΟΛΟΙ ασφαλέστεροι μετά την χθεσινή υπερεπιτυχία των υφιστάμενων ένστολων του Κικίλια να συλλάβουν τον στυγερό και επικίνδυνο για ΟΛΟΥΣ μας ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ.

Μάλιστα ο έγκριτος και ανεξάρτητος δημοσιογραφικός λειτουργός Νίκος Ρογκάκος δεν σταμάτησε να δίνει συγχαρητήρια στον υπερυπουργό Βασίλη Κικίλια για την προσωπική του υπερεπιτυχία. Κατά πολλούς είναι η δεύτερη μεγαλύτερη υπερεπιτυχία στην ζωή του μετά από έναν αγώνα με τον Πανιώνιο για το κύπελλο Κόρατς στον οποίο είχε κατορθώσει να πετύχει το εκπληκτικό για το ταλέντο του ποσοστό 23% στα δίποντα και να μην βγει με 5 φάουλ από το 30'!
ΟΛΟΙ λοιπόν πρέπει να νιώθουμε ασφαλείς από εδώ και πέρα κατ' εντολή του έγκριτου, έγκυρου, ανεξάρτητου και αντικειμενικού Νίκου Ρογκάκου. Ο Μαζιώτης είναι στην φυλακή. Δεν κινδυνεύει κανείς μας. Χαλαρώστε.

ΥΓ. Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε στον έγκυρο, έγκριτο, αντικειμενικό και ανεξάρτητο παπαγάλο Νίκο Ρογκάκο είναι μια έκφραση που μάθαμε παλιά από την Ντόρα Μπακογιάννη-Μητσοτάκη-Κούβελου. "Εμάς κύριε Ρογκάκο ο Νίκος Μαζιώτης μας φέρονταν με το σεις και με το σας!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου