ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ο Χριστόδουλος Ξηρός σε απαλλάσσει από τις τύψεις!

Τελικά μεγάλη πουτάνα αυτό το σύστημα . Μέχρι και τον Ξηρό μας πήρε και τον έκανε δικό του . Δώδεκα χρόνια του έκανε το σύστημα πλύση εγκεφάλου στη φυλακή ότι οι κομμουνιστές είναι κακοί άνθρωποι ενώ οι καπιταλιστές μας αγαπάνε και να τα αποτελέσματα . Ο Ξηρός έγινε…όπλο του συστήματος . Τουλάχιστον αυτό λένε οι ειδικοί . Εγώ δεν ξέρω .

by…takoureliatragoudameakoma

Τον άφησαν , λέει , ανενόχλητο να φύγει από την φυλακή ώστε να δημιουργηθεί ένα κλίμα τρομολαγνίας που θα λειτουργήσει ως παραπέτασμα καπνού για το σύστημα και τους καπιτάλες ώστε να διατηρήσουν την εξουσία τους .Το είπε και ο Γιωτόπουλος ξεκάθαρα . “Η κυβέρνηση , η αντιτρομοκρατική , η CIA και η ΕΥΠ άφησαν τον Ξηρό να διαφύγει” . Γιατί αν θες να μάθεις την αλήθεια δεν έχεις παρά να ρωτήσεις τον Γιωτόπουλο .

Γιαυτό και ο Σαμαράς , μόλις έμαθε για την επιστολή και το βίντεο του Ξηρού άρχισε να δηλώνει ότι άμα τον πετύχει στο δρόμο θα τον αρχίσει στα χαστούκια . Επειδή είναι στημένο . Κανονικά θα έπρεπε να είχε χεστεί επάνω του ο Αντώνης ο Σαμαράς .

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιστολή και το βίντεο του Χριστόδουλου Ξηρού αναρτήθηκε μέσα από τη ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα από τον προσωπικό υπολογιστή του Νίκου Δένδια . Βέβαια μην περιμένεις να επιβεβαιώσει κανένας αυτές τις πληροφορίες . Καταλαβαίνεις τώρα .

Το πήρε χαμπάρι και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι η δουλειά είναι στημένη και κράτησε αποστάσεις από τον Χριστόδουλο Ξηρό . Γιατί οι Συριζαίοι είναι πραγματικοί επαναστάτες και όχι μέρος του συστήματος όπως ο Χριστόδουλος Ξηρός . Να φανταστείς ότι αν ζούσε σήμερα ο Άρης Βελουχιώτης , ΣΥΡΙΖΑ θα ψήφιζε .

Έμαθαν και οι απανταχού αναρχομάδες ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός είναι μέρος του συστήματος και μπερδεύτηκαν , διερωτώμενοι “αν ο Χριστόδουλος Ξηρός είναι με το σύστημα τότε το σύστημα με ποιους είναι” ;

(Να σου πω την αλήθεια , τώρα που έμαθα πόσο δυνατό είναι το σύστημα , ξαλάφρωσα . Γιατί τόσα χρόνια αραχτός , είχα αρχίσει να νιώθω τύψεις . Αλλά τουλάχιστον τώρα που βλέπω τα χειρότερα αισθάνομαι καλύτερα .Ενώ αν έβλεπα τα καλύτερα , σίγουρα θα ένιωθα χειρότερα . Πλέον έχω όλο το δικαίωμα να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ . Και χωρίς τύψεις .)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου