ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Γυναίκες έτοιμες για όλα

Κάθε φορά που υπάρχει μια αντίδραση προς την κυβέρνηση από μια γυναίκα βουλευτή, γίνεται ο κακός χαμός από σεξιστικά σχόλια σε βάρος της. Την περασμένη εβδομάδα, είχαμε μπαράζ σεξιστικών σχολίων σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Ραχήλ Μακρή, λόγω των γεγονότων στην ΕΡΤ, και εναντίον της Θεοδώρας Τζάκρη που ψήφισε την πρόταση δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης.


Δεν σκοπεύω να υποστηρίξω τις τρεις κυρίες –δεν το έχουν ανάγκη άλλωστε-, ενώ δεν πρόκειται να γράψω για τα χαρίσματα των γυναικών στην πολιτική γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν σεξισμός σε βάρος των ανδρών.

Πάντως, οι άνδρες δεν πρέπει ποτέ να ξεχνούν πως δεν θα καταφέρουν να γίνουν ποτέ ο άνδρας που ήταν η μάνα τους.

Βέβαια, εμένα ο σεξισμός δεν με ενοχλεί και τον θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό.
Άνδρες και γυναίκες είναι άνθρωποι αλλά έχουν ένστικτα και ορμές, και, αν αφήσεις κατά μέρος την πολιτική ορθότητα και όλες αυτές τις αηδίες, υπάρχει πάντα κι ένα «θέλω να σε βάλω κάτω και να σου πετάξω τα μάτια έξω».

Γενικά, όπου υπάρχει σεξισμός, υπάρχει πόθος και πάθος, και όλο και κάποιο άλλο θεματάκι που δεν θα το εντοπίσω εγώ τώρα γιατί δεν είμαι και ο Φρόιντ.

Θυμάμαι τον Καρατζαφέρη που είπε «Σαλώμη» τον Σπηλιωτόπουλο. Όλοι έλεγαν πως του έκανε επίθεση αλλά εγώ ήμουν βέβαιος πως τον γούσταρε τρελά.

Τέλος πάντων, δεν έχω κανένα θέμα με τον σεξισμό αλλά έχω ένα μεγάλο θέμα με την υποκρισία.
Και παρατηρώ πως αυτοί που την έπεσαν στην Κωνσταντοπούλου, την Μακρή και την Τζάκρη είναι κάτι ξεπουλημένα λαμόγια που θα έπρεπε να έχουν καταπιεί τις γλώσσες τους και να έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Δηλαδή, ας μιλήσει όποιος θέλει για την Τζάκρη -κι ας την θάψει κιόλας- αλλά όχι να την βρίζει και το κνώδαλο που μέχρι χτες έγλειφε τα αρχίδια του Λαμπράκη.

Έχουν μεγάλη πλάκα όλοι αυτοί που προχτές τους τάιζε η Νέα Δημοκρατία, χτες το ΠΑΣΟΚ, σήμερα η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ μαζί, και τώρα έχουν την εντύπωση πως, επειδή τους ταΐζει ακόμα το σύστημα, θα πρέπει να κάτσουμε όλοι σούζα και να αποθεώνουμε τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τα γιουσουφάκια τους.

Ή μάλλον δεν έχουν καμία πλάκα. Πρέπει να πνιγούν μέσα στα σκατά.

 pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου