ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Η Ολγα Τρέμη δεν ... τρέμει τα όπλα .. αναλαμβάνει να τα προωθεί ...

Από ΒΑΘΥ , Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015 
Μπορούν οι δημοσιογράφοι να συμμετέχουν σε εταιρίες προώθησης οπλικών συστημάτων; Μπορούν να διοργανώνουν εκδηλώσεις οι οποίες θα εξωραίζουν κανόνια, αεροπλάνα, πυραύλους και θα ευνοούν την πώλησή τους; Είναι προφανές πως ο καθένας μπορεί να διαθέσει τον εαυτό του όπως θέλει, αρκεί να ξεκαθαρίσει στο κοινό του ότι, εκτός από ειδήσεις, «πουλάει» και άλλα πράγματα, ώστε να μπορεί να τον κρίνει. Αν η πρώτη κυρία των δελτίων ειδήσεων υπογράφει μέσω εταιριών της συμβόλαια με εταιρίες όπλων, τότε ίσως ο ελάχιστα αμειβόμενος δημοσιογράφος να νομιμοποιείται να μεγαλώσει το εισόδημά του κάνοντας ληστείες….

Αντιπρόεδρος της Quattro της εταιρείας δηλαδή  που έχει αναλάβει την προώθηση των στόχων της πολεμικής βιομηχανίας EADS, δηλαδή των Εurofighter, στην Ελλάδα είναι η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη. 

Τα συμπεράσματα δικά σας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

1 σχόλιο:

  1. Η μοναδικη στιγμη,που ''ετυχε'' να παρακολουθησω το ντιπειτ!! Και λεω ετυχε,γιατι βρεθηκα στον χωρο της Τ.V .....για να καπνισω ενα τσιγαρο!! Μα τι ωραια πραγματα εχουν τα ντιπειτ ,και οι ενδιαφεροντες καιροι μας!! Μα τι χαρα ηταν αυτη,να παρακολουθω την ''πρωτη κυρια'' να χανει την ψυχραιμια της!! Τοσο....ωστε να κανει και το δευτερο λαθος! Να επιμενει ! Και ενος κακου..μυρια επονται . Να και ο Αλεξης......μπηκε στον χορο ! Ξεκινουν οι αβροτητες...τυπου ...'' οποιος εχει μυγα ...'' ! Γιατι και αυτος,τι νομιζουμε οτι ειναι ; Ενας ''κυριος'' ειναι! Οχι πως της ελεγε....'' Ολγα συνελθε....θα μας παρουν χαμπαρι...'' !! Καλα,μονο εγω ,κερδισα εκεινο το βραδυ! Δεν ξαναχανω ντιπειτ ........αα ολα κι'ολα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή