ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ο "σταθμάρχης" Μπαλτάκος, ο πολιτικά απένταρος Σαμαράς, οι γαλανόλευκοι ναζί και το κερασάκι στην τούρτα.

Ο "σταθμάρχης" των δεξιών φασιστών και μάλλον όχι μόνο των φασιστών, Μπαλτάκος αποκαλύπτεται απο την ανασκαφή απτών ντοκουμέντων,  ότι συντόνιζε στο ίδιο μήκος λειτουργίας τις κοινοβουλευτικές αγέλες της ΝΔ και των ναζί της ΧΑ.
Αποκαλύπτεται μέσω αδιάσειστων στοιχείων ότι εκτός της κοινής στάσης των αλητών της ΝΔ και των ναζί σε ψηφοφορίες , ο "σταθμάρχης" ενθάρρυνε και τα στημένα σκετσάκια των ναζιστών απέναντι σε άλλα κόμματα. Στημένα σκετσάκια που μέσω βρισιών και εξυπνακισμών συμπλήρωναν τον κυβερνητικό λόγο της Τρόικας,  έναντι της αντιπολίτευσης κυρίως των αριστερών.

Σε αυτό το παιχνίδι όπου κάποιοι θα διατάσσονταν να κάνουν πολιτική φασαρία για να μεταφέρουν το ενδιαφέρον εκεί παρά στο τι ψήφιζαν τα ανδρείκελα ,  δεν έπαιξαν μόνο οι χιμπατζήδες ναζιστές, ούτε αφορούσε μόνο τα στούντιο της Βουλής. Τεράστια επιτυχία είχε η επιχείρηση που είχε στηθεί με τη συνταγή Μπαλτάκου στην επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ, με τους διάφορους χιμπαντζήδες να κάνουν τεχνητή φασαρία,  κάθε φορά που ελέγχονταν κάποιος απο τους σεσημασμένους της λίστας, πχ Διώτης, Βενιζέλος, ο ναζιστής ισραηλινός  Μωυσής κλπ. Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχαν και σκετσάκια άλλων στελεχών κομμάτων όπως της Κανέλας   που με  φράσούλες  όπως "τσογλαν μπόι"(Κανέλα) έντυσαν τα μιντιακά ταμπλόιντ με τον ίδιο τρόπο και λόγο , η μηχανιστική λειτουργία ήταν ίδια(;) με των ναζί που τους έστηνε ο "σταθμάρχης" Μπαλτάκος, μένει να δούμε αν και εκεί είχε το λόγο ο "σταθμάρχης"..

Ο σταθμάρχης Μπαλτακος φρόντιζε ο πολιτικός λόγος των ακροδεξιών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να μην απαντάται σχεδόν ποτέ , ενεργοποιώντας  τους ναζί και το εργαλείο της φασαρίας και της βαβούρας που του πρόσφεραν οι  "προσωπικότης"  των ναζί και όχι μόνο.

Οι σημερινές αποκαλύψεις για το μηχανιστικό ρόλο του σταθμάρχη Μπαλτάκου με τους ναζιστές και τους ΝεοΔημοκράτες σε ενιαίο μέτωπο κατά της Ελλάδας δεν μπορεί παρά να ανυσηχεί τον καθένα για το τι έχουν στήσει οι ξένοι επικυρίαρχοι που ελέγχουν ολόκληρα κόμματα είτε παρακρατικά όπως τους ναζιστές είτε παραδοσιακά όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον.

τα στοιχεία απο την εφημερίδα των συντακτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου