ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ο "902" έγινε το κανάλι του Αντώνη και του Τρύφωνα Σαμαρά

Έχει και δελτίο ειδήσεων το «Ε». Το εκφωνεί η Λίνα Κλείτου, υποψήφια στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Ντόρας και κόρη του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Νίκου Κλείτου. Σχολιαστής του δελτίου είναι ο Γιώργος Τράγκας.

Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη στην www.avgi.gr
Ιδού το πρόγραμμα του καναλιού «E»: Κουτσομπολίστικη εκπομπή με τη Χριστίνα Λαμπίρη, κουτσομπολίστικη εκπομπή με την Ελεονώρα Μελέτη, κουτσομπολίστικη εκπομπή με την Κατερίνα Καραβάτου, κουτσομπολίστικη εκπομπή με τον Θανάση Πάτρα, κουτσομπολίστικη εκπομπή με τον Μένιο Φουρθιώτη (πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου), κουτσομπολίστικη εκπομπή με τον κομμωτή Τρύφωνα Σαμαρά. Έχει και δελτίο ειδήσεων το «Ε». Το εκφωνεί η Λίνα Κλείτου, υποψήφια στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Ντόρας και κόρη του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Νίκου Κλείτου. Σχολιαστής του δελτίου είναι ο Γιώργος Τράγκας.
Στα κενά διαστήματα μεταξύ των εκπομπών προβάλλεται τηλεπαιχνίδι, στο οποίο κερδίζεις 500 ευρώ, αρκεί να απαντήσεις σε ερωτήσεις του στιλ: «Συμπληρώστε τη φράση 'Πάπας της Ρώ...'». «Πάπας της Ρώδου!». «Είστε πολύ κοντά, κύριέ μου! Πηδήξτε την ηπειρωτική Ελλάδα και θα το βρείτε». «Μήπως είναι Πάπας της Ρόδας Τσάντας και Κοπάνας;». «Του ένα ή του δύο;»
Και τι μας νοιάζει εμάς το πρόγραμμα του κάθε ρημαδοκάναλου; Μας νοιάζει και μας κόφτει, διότι το «Ε» είναι ο πρώην «902 TV», που πουλήθηκε από την ηγεσία του ΚΚΕ - έναντι 3,7 εκατομμυρίων, παρακαλώ- στην κυπριακή offshore Α Horizon Media LTD, με μοναδικό μέτοχο την Nalotia Venture LTD, των Βρετανικών Παρθένων Νήσων. Ιδιοκτήτης τη offshore είναι ο άραβας Dr Hamvi, πραγματικός ιδιοκτήτης του καναλιού, ωστόσο, είναι ο Βρυώνης, που έχει και το EXTRA. Ο Φίλιππος Βρυώνης, ο στενός πολιτικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, που τον είχε πάρει μαζί του στο Κατάρ, παρόλο που ο εν λόγω χρωστούσε αρκετά εκατομμύρια ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο.
Για 3,7 εκατομμύρια ευρώ η συχνότητα του 902 κατάντησε ένα δεξιό κουτσομπολοκάναλο. Έγινε το κανάλι του Αντώνη και του Τρύφωνα Σαμαρά, όλη μέρα αποβλάκωση και τυχερά παιχνίδια και το απόγευμα ενημέρωση από τα γαλάζια παιδιά και τον Τράγκα, που έχει γίνει το μαντρόσκυλο του καθεστώτος. Κατάντησε δεξιό κουτσομπολοκάναλο η συχνότητα που είχε παραχωρηθεί δωρεάν από το Δημόσιο στο ΚΚΕ για να προβάλλει τις απόψεις ενός κομμουνιστικού κόμματος και όχι για να μοστράρει το εγχώριο και διεθνές κατιναριό.
Και τι άλλο θα μπορούσε να γίνει ο χρεωκοπημένος 902, που δεν είχε να καλύψει ούτε καν τις αποζημιώσεις των εργαζομένων του; Θα μπορούσε να γίνει κανάλι της Αριστεράς, όχι κανάλι κομματικό, κανάλι αντικαθεστωτικό, που θα το λειτουργούσαν οι εργαζόμενοι του 902, οι απολυμένοι της ΕΡΤ κ.ο.κ και θα κάλυπτε το τεράστιο κενό ενημέρωσης που αφήνει η προπαγάνδα των ιδιωτικών διαύλων και της ΝΕΡΙΤ. Το είχαν προτείνει κόμματα και φορείς, αλλά η ηγεσία του ΚΚΕ είπε όχι βροντερό. Προτίμησε να δώσει το κανάλι στον Βρυώνη, παρά να το αφήσει σε πέσει στα χέρια του ταξικού εχθρού.
Καλύτερα η Λαμπίρη, η Μελέτη και η Κλείτου, παρά οι λογής οπορτουνιστές που φοράνε προβιά λύκου. Άσε που με 3,7 εκατομμύρια μετρητά οι προαναφερθείσες μοιάζουν πούρες κομμουνίστριες, βγαλμένες μέσα από το «Πώς δενόταν το ατσάλι» και το «Θωρηκτό Ποτέμκιν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου