ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ο διαρκής κατήφορος της κυβέρνησης...

Η κυβέρνηση συνεχίζει να βρίσκεται εκτός ορίων, με τα στελέχη της να προσπαθούν με κάθε τρόπο να αντιστρέψουν το κλίμα που δημιουργήθηκε με...
τις δηλώσεις των Σαμαρά και Γεωργιάδη για το bank run .
         
Στο τελευταίο… σκαλοπάτι φαίνεται πως βρίσκεται η συγκυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, που προσπαθεί να αντιστρέψει το κλίμα που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Άδωνι Γεωργιάδη για το ενδεχόμενο μαζικής εκταμίευσης καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο κ. Γεωργιάδης προσπάθησε καλώντας σε ανοιχτή ακρόαση -και ενώπιον δημοσιογράφων- τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση να αποσπάσει μια «ομολογία» για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, κάτι που δεν έγινε. Η απαράδεκτη αυτή κίνηση του Άδωνι Γεωργιάδη ήρθε μάλιστα την ίδια ημέρα που ο ίδιος πήρε πίσω τα όσα είχε δηλώσει για εκταμίευση των καταθέσεών του.

Την ίδια ώρα, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη επιχείρησε να «αδειάσει» το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ. και αρκετούς βουλευτές, υποστηρίζοντας πως ουδέποτε έγιναν οι δηλώσεις του πρωθυπουργού σε ενδεχόμενο bank run αν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας η Αριστερά.

Η κ. Βούλτεψη, συνέχισε τον «αγώνα» της, κατηγορώντας για «γκεμπελισμό» σε ΜΜΕ τον ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου υποστήριξε πως δεν χρειάζεται να σχολιάσει «το τι λέει ο κάθε συνάδελφος»...
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου