ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Ο Θεός είναι Κοσταρικανός

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αποκλείστηκε από την Κόστα Ρίκα αλλά οι παίκτες μας θα επιστρέψουν στη Μύκονο με ψηλά το κεφάλι. Η Ελλάδα αποκλείστηκε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι που είναι ρώσικη ρουλέτα αλλά έγινε χωρίς περίστροφα και σφαίρες, οπότε θα πρέπει να επαναληφθεί.

Ο διαιτητής απέβαλε έναν παίκτη της Κόστα Ρίκα και την άφησε με δέκα παίκτες, αλλά ο Φερνάντο Σάντος τήρησε το fair play και έβαλε στον αγώνα τον Μήτρογλου και τον Γκέκα, οπότε εμείς παίζαμε με εννέα παίκτες.

Η Κόστα Ρίκα προηγήθηκε με μια ύπουλη αντεπίθεση αλλά η Ελλάδα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 91΄ με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος πανηγύρισε έξαλλα το γκολ που πέτυχε γιατί πρόκειται να παντρευτεί στις 5 Ιουλίου, οπότε νόμισε πως θα κατάφερνε να αποφύγει τον γάμο.

Αλλά ο Φάνης Γκέκας –που είναι ξάδερφος της νύφης- έχασε επίτηδες το πέναλτι, για να παντρευτεί ο Παπασταθόπουλος, να νοικοκυρευτεί και να πάψει να γυρνάει σαν ρεμάλι με την μία και με την άλλη.

Η εθνική ομάδα ήταν το αφεντικό του αγώνα, οπότε καλύτερα που νίκησε η Κόστα Ρίκα γιατί θα πρέπει κάποτε να νικήσουν οι σκλάβοι και να πάψουν να υπάρχουν αφεντικά.

Οι Έλληνες πρέπει να είναι περήφανοι για την εθνική ομάδα, οπότε να αφήσετε τις μαλακίες και να πάτε όλοι να συμπληρώσετε τις φορολογικές σας δηλώσεις.

Πάντως, το γεγονός πως ομάδες σαν την Ελλάδα και την Κόστα Ρίκα φτάνουν στις 16 και τις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου αποδεικνύει περίτρανα πως το ποδόσφαιρο πάει κατά διαόλου και είναι θέμα χρόνου να εξαφανιστεί.

Τώρα όλοι περιμένουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία, οπότε έχουμε πια έναν στόχο στη ζωή μας και έναν λόγο να ζούμε.

pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου