ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Ο ανασχηματισμός των ηττημένων που…ερίζουν για μια θέση στην κλεμμένη εξουσία !!!

Κλειδώνουν οι παρασκηνιακές συνεννοήσεις Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελου Βενιζέλου για τον ανασχηματιμό. Οι ηττημένοι ερίζουν για μια θέση στην κλεμμένη εξουσία, λίγες μέρες μετά το…

μαύρο των πολιτών στις κάλπες

Οι τελικές ανακοινώσεις αναμένονται την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος ή το αργότερο την Τρίτη, ενώ οι επαφές σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να διεκδικεί περισσότερα υπουργεία για «την ανάσταση του 8%» που ισχυρίζεται ότι πέτυχε. Ο Αντώνης Σαμαράς από την πλευρά του, συνέχισε τις επαφές για την ανασυγκρότηση της δεξιάς παράταξης, που οδηγήθηκε στο χείλος του γκρεμού, επιχειρώντας τακτοποίηση παλιών λογαριασμών.
Μία μέρα μετά τη συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, είχε τετ α τετ με την Ντόρα Μπακογιάννη την Παρασκευή.

Και πάλι μαζί

Στο κλίμα της παρατεταμένης ονοματολογίας, η μυστική συνάντηση προκάλεσε σενάρια σύμφωνα με τα οποία η πρώην υπουργός, την οποία επίσης έχει μαυρίσει ο λαός σε παλιότερη κάλπη, διαδέχεται τον Γ. Στουρνάρα στο υπουργείο Οικονομικών.


Σαμαράς και Μπακογιάννη συζήτησαν για περίπου 40 λεπτά. «Είμαστε στο ίδιο κόμμα, θα πάμε μαζί», φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός στη Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία σύμφωνα με άλλα σενάρια, αναλαμβάνει τη θέση της Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή ‘Ενωση.


Δένδιας και Σταϊκούρας


Εκτός από το όνομα της Ντ. Μπακογιάννη για τη θέση του υπουργείου Οικονομικών, ακούστηκαν επίσης εκείνα του Νίκου Δένδια, του Χρήστου Σταϊκούρα, αλλά και του Φίλιππου Σαχινίδη.


Όσον αφορά τον Γιάννη Στουρνάρα, μετά από μία θητεία στο υπουργείο, η οποία έφερε την κοινωνική πλειοψηφία πιο κοντά στη φτώχεια, φέρεται να απομακρύνεται, αλλά για να αναλάβει νέα καθήκοντα, από τη θέση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.


Επιστροφή Λοβέρδου


Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ του 8% πάντως, αναμένεται να παραμείνουν στις θέσεις τους, πλην του Συμεών Κεδίκογλου, ο οποίος τιμωρείται όχι για τους χειρισμούς του στο υπουργείο, αλλά για το ξέσπασμα κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, την Πέμπτη.


Τα ονόματα που έχουν ακουστεί για υπουργοποίηση είναι εκείνα του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και του Πάρη Κουκουλόπουλου.


Υποψήφιοι για αποχώρηση είναι επίσης οι υπουργοί Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιος Τσαυτάρης.

Την είσοδό του στην κυβέρνηση φέρεται να έχει εξασφαλίσει τέλος ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος προορίζεται είτε για το υπουργείο Ανάπτυξης είτε για το Αγροτικής Ανάπτυξης.

 thepressproject

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου