ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Ποιος θα δικάσει τον Θεοδόση Πελεγρίνη;

Την Αναστασία  Σαλή – Παπασαλή όρισε ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος ως μέλος του τριμελούς Πειθαρχικού Συμβουλίου, που θα αποφασίσει για την παραπομπή του πρύτανη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδόση Πελεγρίνη, με την κατηγορία της παράβασης του καθήκοντος και με αίτημα από τον υπουργό Παιδείας να τεθεί σε αργία.

 
Ποια είναι η Αναστασία Σαλή – Παπασαλή; Πέρα από πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου είναι και πολιτευτής της ΝΔ, καθώς υπήρξε υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ στις εκλογές του 2012. Σύμφωνα μάλιστα με το περιοδικό Unfollow η Αναστασία Σαλή «είναι τόσο ένθερμο μέλος της ΝΔ, ώστε είχε φροντίσει να πληρώσει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο το εισιτήριο και τα έξοδά της για να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη το 2011 προκειμένου παρακολουθήσει την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά ως αρχηγού –τότε– της αξιωματικής αντιπολίτευσης».
 
Στην ίδια πηγή αναφέρεται επίσης πως τον Ιανουάριο «μήνυσε φοιτητές που έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας και φώναξε την αστυνομία για να τους συλλάβει έξω από το γραφείο της. Τον Αύγουστο φρόντισε να διεξαχθεί η Σύνοδος των Πρυτάνεων με κλοιό αστυνομικών, προκειμένου να μην φτάσουν ως τη σύνοδο οι διοικητικοί υπάλληλοι που διαμαρτύρονταν για τις απολύσεις τους – στον αγώνα των οποίων υποτίθεται ότι οι πρυτάνεις συμπαραστέκονταν».
 
Ακόμη, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό Unfollow, η Αναστασία Σαλή «κατέχει την έδρα της Μουσειολογίας στο Τμήμα Αρχειονομίας-Βιβλιοθηκονομίας της Κέρκυρας, όσο κι αν ψάξει όμως κανείς στο βιογραφικό της, δεν θα βρει σπουδές ή διδακτορικό στη μουσειολογία. Αντιθέτως, βρίσκει έναν διορισμό στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας το 1973». 

1 σχόλιο:

  1. ίδιες λέρες είναι η Σαλή και ο Πελεγρίνης. Ποιον υπερασπίζεσαι; όσο αγράμματη είναι η Παπασαλή, άλλο τόσο είναι και ο Πελεγρίνης. Εξίσου κενός, ρηχός και γλύφτης όσοι και οι "αντί-παλοί" του πολιτικοί και πολιτικάντηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή