ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Τι ωραία εικόνα

«Αλλά τι οξύμωρο; Επί δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά δεν μπορούσαμε να ανέβουμε ούτε στο πεζοδρόμιο»…

Τους είδατε χθες (Πέμπτη) που έφτασαν στο προαύλιο της Βουλής; Εισβολή από φιλελεύθερους. «Τι ωραία εικόνα» αναφώνησε από...
το παράθυρο του Mega ο Γιάννης Πρετεντέρης μόλις τους είδε. Και χαρακτήρισε τη συγκέντρωση υπέρ της παραμονής στο ευρώ, υπέρ της συνέχισης της λιτότητας δηλαδή, «μεγαλειώδη».

Η «ωραία εικόνα» ήταν η... εισβολή των... διαδηλωτών στο προαύλιο της Βουλής. Εκεί που είχαν μπει και οι αντεξουσιαστές αν θυμάστε, πέντε-δέκα άτομα όλα κι όλα, προκαλώντας την μήνιν όλων εκείνων που τώρα χειροκροτούσαν.

Και μαζί με όλους τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που έδωσαν το δυναμικό παρών (από άλλα κόμματα δεν πήγε κανένας;) ήταν και ο Νίκος Δένδιας που μέχρι πρότινος, σε αντίστοιχες διαδηλώσεις, μας έπνιγε στα χημικά στέλνοντας πολεμικές διμοιρίες ΜΑΤ.

Αλλά τι οξύμωρο; Επί δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά δεν μπορούσαμε να ανέβουμε ούτε στο πεζοδρόμιο μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, επί χούντας Αλέξη Τσίπρα (όπως έλεγαν χθες οι φιλοευρωπαϊστές) οι διαδηλωτές έφτασαν μέχρι το περιστύλιο της Βουλής.

Κάτι δεν καταλαβαίνουμε μάλλον...

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου