ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Τέλος στη λιτότητα πάση θυσία -με τη σφραγίδα της Ελλάδας. - της Κατερίνας Ακριβοπούλου



Ο Σόι-μπλε αποκαλύπτει αυτό που όλοι ξέραμε.Θέλουν να (σώσουν) την Ισπανία από τους Podemos και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν καταφέρουν να υποτάξουν την Ελληνική κυβέρνηση.Τυχών υποχώρηση μας θα σημάνει και το άδοξο τέλος της διαφαινόμενης αλλαγής στην Ισπανία.

Αν επιλέξουν να μας τιμωρήσουν θα χάσουν και την Ισπανία...και έπεται συνέχεια.Αν δεχθούν την δικιά μας πρόταση πάλι τα ίδια.Δηλαδή γι αυτούς είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

Ο μόνος τρόπος για να επιτευχθούν οι σχεδιασμοί τους για την Ευρώπη είναι να μας ταπεινώσουν.

Αλέξη μην τους φοβηθείς



Γράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου στο altsantiri



Ένας ανελέητος πόλεμος σε βάρος της Ελλάδας εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες, λίγο πριν από την προγραμματισμένη για αύριο, κρίσιμη συνάντηση Τσίπρα – Μέρκελ – Ολάντ.

Οι δανειστές δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα. Η γραμμή Σόιμπλε φαίνεται να κερδίζει έδαφος. «Δεν θα αφήσουμε τον Τσίπρα να αλλάξει την ατζέντα της Ευρώπης, μέχρι το Νοέμβριο που θα γίνουν οι εκλογές στην Ισπανία».

Αυτό είναι το στρατήγημα των σκληρών, που συσπειρώνονται γύρω από τα δικά τους περιορισμένα μεν, πλην ισχυρά συμφέροντα.

Παίζουν ρώσικη ρουλέτα με την ίδια την Ευρώπη, αλλά και με την παγκόσμια οικονομία, επιδεικνύοντας, χωρίς προσχήματα, το αποκρουστικό πρόσωπο του αποικιοκράτη.

Μονοσήμαντο, εμμονικό, προσαρτημένο στον άκρατο νεοφιλελευθερισμό, ανίκανο να διανοηθεί ακόμη και μια ήπια μεταβολή της αρχιτεκτονικής των τελευταίων χρόνων, το διευθυντήριο της Ευρώπης καθίσταται πιο επικίνδυνο απο ποτέ.

Οι τοκογλύφοι των Βρυξελλών, του Βερολίνου, της Φρανκφούρτης και του ΔΝΤ παίζουν το τελευταίο τους χαρτί.

Ο Αλέξης Τσίπρας, με την ελληνική κυβέρνηση, έχει μία και μοναδική ευκαιρία να αλλάξει την παρτίδα και να γίνει ο καταλύτης των αλλαγών στην Ευρώπη.

Είναι πολιτική, κοινωνική, οικονομική και ιστορική αναγκαιότητα πρώτου μεγέθους…

Τέλος στη λιτότητα πάση θυσία -με τη σφραγίδα της Ελλάδας.

Αλλιώς, καληνύχτα Ελλάδα, καληνύχτα Ευρώπη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου