ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Τα δανεικά είναι ΠΡΟΦΑΣΗ και ΑΦΟΡΜΗ !


αρχείο λήψης (1)Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ !!
Αυτή την Δημοκρατία η οποία λίγο έως πολύ επιζεί ακόμα έστω σαν ιδανικό ή σαν αυταπάτη και σαν όνειρο στους λαούς της ΕΥΡΩΠΗΣ , αυτήν έχουν στήσει στο ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ !
ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ . ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑ , αφού έτσι τους έτυχε , ΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΥΑΙΣΘΣΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΥΦΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΤΡΙΤΑ (άπειρα θα έλεγα) . ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ , ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ !
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ…………..

……….. ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΕ μέχρι τα άκρα ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΝΤΙΜΙΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ , ακόμα και οι βλάκες που δεν είναι λίγοι , ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ σε αυτή την ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ και να στερήσουν κάθε λογικό αντίλογο από την ΝΤΟΠΙΑ ΦΙΛΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ .
ΞΑΝΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ( 40 ) !
Χθές ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ μας βούλιαξαν την ΕΛΗ στις ΒΡΥΞΕΛΕΣ και μας επέδωσαν τελεσίγραφο το οποίο εγώ θεωρώ πως αξίζει μια μόνο απάντηση « Ο Χ Ι » όπως τότε !
Ξέρω τις Συνέπειες αυτού που λέω ! Έζησα όμως την πείνα της κατοχής και έχω σαφή δείγματα πως και ο νέος κατακτητής είναι ο ίδιος ο παλιός και έρχεται με τις ίδιες διαθέσεις .
Ξέρω επίσης πως αν και νικήσαμε στην Αλβανία την πείνα δεν την γλιτώσαμε αφού οι βάρβαροι εις το τέλος εδιαβήκαν !
Είχαμε όμως πολεμήσει και νικήσει στην ΑΛΒΑΝΙΑ και για αυτό είχαμε το σθένος να κάνουμε ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στον κατακτητή !
Το ΚΚΕ ελπίζω να θυμάται πως το 40 το κόμμα προέτρεπε τους κουμουνιστές να πολεμήσουν τον εισβολέα και μέσα από την Βασιλική Δηκτατορία του ΜΕΤΑΞΑ !
Αφιερώνω Τέλος σε όλους όσοι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ , και θυμίζω σε όσους απλώς ισχυρίζονται ότι είναι , το ποίημα του Καβάφη « ΘΕΡΜΟΠΫΛΕΣ »
http://patarilogotexnon.blogspot.gr/2015/…/blog-post_13.html
Και ειδικά τους τέσσερις τελευταίους σίχους
…….. Και περισσότερη τιμή τούς πρέπει
όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν)
πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος,
κ’ οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου