ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Ο Κούλης είναι έξαλλος με την αποφύλακιση του ανάπηρου Ξηρου, όταν ο μπαμπάς του, αποφυλάκιζε Πατακκό και Παπαδόπουλο

Συνεχίζεται η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, που μεταξύ άλλων (κατάργηση φυλακών τύπου Γ), προβλέπει ότι κρατούμενοι με βαριές αναπηρίες θα εκτελούν τις ποινές τους με κατ' οίκον περιορισμό, αφού τα νοσοκομεία φυλακών είναι επικίνδυνα για την υγεία τους. Και βέβαια η Νέα Δημοκρατία δεν έχει πρόβλημα με όλους τους κρατούμενους, αλλά με τον Σάββα Ξηρό που με 98% αναπηρία, θα εκτίσει την ποινή του κλεισμένος στο σπίτι του.

Και επειδή μιλάμε για 17Ν, στην πρώτη γραμμή της μάχης για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει μπει ο Κούλης Μητσοτάκης που είχε γαμπρό τον Παύλο Μπακογιάννη. Συγκεκριμένα ο Κούλης έλεγε σήμερα...

«Μιλάω ως συγγενής θύματος τρομοκρατίας. Η απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού έχει γίνει σύμβολο στον αντιεξουσιαστικό χώρο που καίει την Αθήνα. Να λάβετε υπ’όψιν σας ότι αυτοτραυματίστηκε όταν προσπάθησε να τοποθετήσει βόμβα για να σκοτώσει αθώους ανθρώπους. Εμείς διαχειριστήκαμε τον μεγάλο μας πόνο με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Ποιος είναι ο συμβολισμός που στέλνει η Πολιτεία σήμερα; Θέλω να με κοιτάξετε στα μάτια και εμένα, και τον γιο του Μομφεράτου και τη μάνα του Αξαρλιάν να μου πείτε πραγματικά αν έχετε ήσυχη τη συνείδησή σας με αυτό το οποίο κάνετε».
Στην ανταπάντησή του ο κ. Παρασκευόπουλος ήταν απολαυστικός με την ειλικρίνεια του, καθώς ενώ ξεκαθάρισε ότι σέβεται τον πόνο των θυμάτων της τρομοκρατίας υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η Πολιτεία τύφλωσε τον Σάββα Ξηρό. «Ο Σάββας Ξηρός βρέθηκε με σοβαρή πάθηση των οφθαλμών στη φυλακή και με βάση την τελευταία έκθεση η αδυναμία αποτελεσματικής περίθαλψης των οφθαλμών του στις φυλακές κατέληξε στο να είναι πρακτικά τυφλός. 
Είναι εμφανές ότι ο Σάββας Ξηρός για την Νέα Δημοκρατία και το Μπακογιανέϊκο δεν είναι και ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Το 98% αναπηρία δεν τους λέει κάτι, και αν για την οικογένεια Μπακογιάννη μπορείς να πεις ότι έχουν την δικαιολογία της προσωπικής απώλειας η υπόλοιπη Νέα Δημοκρατία, θέλει τον ανάπηρο Ξηρό, να πεθάνει στην φυλακή γιατί "έπληξε" την Δημοκρατία με τις ακροαριστερές αντιλήψεις για ένοπλο αγώνα.

Βέβαια η Νέα Δημοκρατία, δεν έχει ιστορικό πρόβλημα με όσους "έπληξαν" την Δημοκρατία, αφού από την ίδρυση της φιλοξένησε πολλούς χουντικούς στο χώρο της. Η δολοφονία χιλιάδων Ελλήνων αγωνιστών κατά την επταετία, την αφήνει ολίγον αδιάφορη βάση της λογικής με την οποία επιτίθεται στην κυβέρνηση σήμερα, αφού και η κυβέρνηση της, την δεκαετία του 1990 ήθελε να απελευθερώσει τους πραξικοπηματίες Παπαδόπουλο και Παττακό!

Το 1992, η κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη αποφασίζει να αποφυλακίσει τον Παπαδόπουλο και τους άλλους πραξικοπηματίες, επίσης άνευ προηγουμένου σχετικού αιτήματος, αλλά ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής ασκεί βέτο, και έτσι ο Παπαδόπουλος παραμένει στην φυλακή.

Ο Στυλιανός Παττακός αντίθετα αποφυλακίστηκε.....Στις 28 Σεπτεμβρίου 1990 αποφυλακίστηκε «λόγω ανηκέστου βλάβης της υγείας του» με την υποχρέωση να εμφανίζεται κάθε 15 μέρες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κάθε 5 μήνες να παρουσιάζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. 

Για αυτό Κούλη, φάε το αυγό σου.......Η Δημοκρατία δεν εκδικείται και δεν έχει ανάγκη εσένα και τον συφερτό του κόμματος σου!
anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου