ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΟΡΓΗ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ!

«Ο Σαμαράς παίζει την μπαγκέτα της ακροδεξιάς ρητορικής και τα κανάλια της διαπλοκής συγχρονίζονται πουλώντας τρομοϋστερία», ήταν η αντίδραση του Αλ. Τσίπρα την Κυριακή του Πάσχα, σε συζήτηση που είχε με συνεργάτες του.
Ο πρωθυπουργός έκανε το παραπάνω σχόλιο όταν παρατήρησε ότι για τέταρτη (!) συνεχή ημέρα συγκεκριμένα μεγάλα κανάλια έπαιζαν ως πρώτη ή δεύτερη είδηση τα θλιβερά επεισόδια της Μεγάλης Πέμπτης στο Πολυτεχνείο και μάλιστα... σχεδόν μαζί, όπως γίνεται με ορισμένες διαφημίσεις που πληρώνονται ειδικά για να παίζουν σε μεγάλα κανάλια ταυτόχρονα.
Επιπλέον ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι μαζί με την είδηση αυτή παίζονταν συνεχώς και η είδηση της εισόδου μεταναστών στη χώρα μας. Δηλαδή, κατά την εκτίμησή του, υπήρχε μια συγχορδία προβολής στον υπερθετικό βαθμό ειδήσεων που είχε «σηκώσει» ο Αντ. Σαμαράς με «ακροδεξιές» -κατά τον Αλ. Τσίπρα- «κορόνες», ώστε να δημιουργηθεί κλίμα ανασφάλειας στους πολίτες και να υπονομευτεί η προσπάθεια της κυβέρνησης για τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος.

Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr. , ύποπτα και τα επεισόδια της Μεγάλης Πέμπτης, ενώ έκανε στους συνεργάτες του ειδικές αναφορές στο άγριο «λιντσάρισμα» υπουργών, συγκεκριμένων υπουργών και κυβερνητικών στελεχών «απ' τα κανάλια της διαπλοκής».
Κατά τις ίδιες πληροφορίες μας, ο Αλ. Τσίπρας εντάσσει όλη αυτή την τρομολαγνεία συγκεκριμένων καναλιών αλλά και εφημερίδων συγκεκριμένων συγκροτημάτων στην «επιχείρηση εκβιασμού της κυβέρνησης από μιντιάρχες» λόγω των πρωτοβουλιών της κυβέρνησής του για τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες, για την διεκδίκηση των οφειλών καναλιών για τη χρήση των συχνοτήτων για την περίοδο απ' το 2011 και μετά, καθώς και για τον έλεγχο θαλασσοδανείων συγκεκριμένων ΜΜΕ.
Και είναι, όπως υπογράμμισε σε συνεργάτες του, αποφασισμένος να μην κάνει πίσω σε καμιά περίπτωση, ενώ δεν αποκλείεται και δημόσια τοποθέτηση του εκπροσώπου της κυβέρνησης!
Υπενθυμίζουμε, ότι πρώτο το Newsbomb.gr είχε αποκαλύψει με εκτενή ρεπορτάζ πως στήθηκε το «Συντονιστικό» και η «Γιάφκα» των καναλαρχών κατά της κυβέρνησης.  Μάλιστα είχαμε προχωρήσει και σε αποκαλύψεις για τις συνταντήσεις δημοσιογράφων – εκπροσώπων των καναλαρχών με συγκεκριμένους πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου