ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε


Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Αλλαγή, Αλλαγή, δέκα μέτρα βάλτε μας κάτω από τη γη

Αν όπως λέει ο πιτσιρίκος "μάλλον έχει γίνει ήδη η συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ να την γλιτώσει ο Γιώργος Παπανδρέου" γιατί δεν έριχνε τόσο καιρό την συγκυβέρνηση?
Είναι ντροπή για τον πιτσιρίκο να μιλάει έτσι για το μισό πληθυσμό της Ελλάδας που ψήφισε πασοκ παλιότερα και δεν ξέρω αν ήταν και ο ίδιος ένας από αυτούς.
Όλη η λογική του σκοντάφτει όταν πρέπει να αναφερθεί στον Σύριζα γιαυτό και έχει μπλοκάρει το μισό facebook.


Γράφει ο πιτσιρίκος


Τρίζει το πολιτικό σκηνικό μετά από την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να δημιουργήσει νέο κόμμα. Η ανακοίνωση της ίδρυσης του νέου κόμματος θα γίνει στις 30 Δεκεμβρίου, ενώ υπάρχει και η φήμη πως η ανακοίνωση θα γίνει ακριβώς με την αλλαγή του χρόνου, ώστε να θεωρηθεί πρωτοχρονιάτικο δώρο και να μην μείνει κανένας Έλληνας χωρίς δώρο αυτή την Πρωτοχρονιά.

Το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου θα παίζει πολύ με τη λέξη «Αλλαγή», ενώ το κεντρικό σύνθημα θα είναι «Αλλαγή, Αλλαγή, δέκα μέτρα βάλτε μας κάτω από τη γη».

Εν τω μεταξύ, σοκ και φθόνο έχει προκαλέσει στα άλλα κόμματα -αλλά και σε όλους τους πολιτικούς του πλανήτη- η επιλογή της λέξης «Αλλαγή» από τον Γιώργο Παπανδρέου, αφού κανένας πολιτικός μέχρι σήμερα δεν είχε σκεφτεί να χρησιμοποιήσει την «Αλλαγή» ως σύνθημά του.

Πάντως, είναι εντυπωσιακό πως η λέξη «Αλλαγή» αρέσει πολύ στους Έλληνες, αν και οι Έλληνες δεν θέλουν να αλλάξει απολύτως τίποτα και μισούν τις αλλαγές.

Ένα από τα κεντρικά συνθήματα του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου θα είναι πως «Τα λεφτά δεν έχουν καμία σημασία», ενώ στο νέο κόμμα θα συμμετέχει τόσο η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου όσο και η Μαργαρίτα Παπανδρέου, για να αποδειχτεί περίτρανα πως οι γυναίκες της ζωής σου τα βρίσκουν μια χαρά μεταξύ τους, όταν εσύ βλέπεις τα ραπανάκια ανάποδα.


Το σήμα του νέου κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου θα είναι ένα ποδήλατο χωρίς σέλα, ώστε να προτρέπει τους Έλληνες να μη βάζουν κώλο κάτω και να εργαστούν σκληρά για την αλλαγή και την ανάπτυξη.

Το θετικό με την δημιουργία νέου κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου είναι πως το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπει στη Βουλή, οπότε ανοίγει διάπλατα, για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο δρόμος που θα τον οδηγήσει στο σκαμνί και στην φυλακή, αφού, αν ο Βενιζέλος βρεθεί εκτός Βουλής, δεν θα βρεθεί κανείς δίπλα του· ούτε καν αυτοί οι «πνευματικοί άνθρωποι» που μέχρι πέρσι του γέμιζαν τα ποτήρια και του έλεγαν πόσο διάνοια είναι. (Ντιν Νταν!!!)

Βέβαια, θα μείνει εκτός Βουλής και ο Γιώργος Παπανδρέου με το νέο κόμμα του αλλά μάλλον έχει γίνει ήδη η συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ να την γλιτώσει ο Γιώργος Παπανδρέου -ώστε να μην ενοχληθούν οι χιλιάδες παλαιοπασόκοι που έχουν βρει ζεστή φωλίτσα στον ΣΥΡΙΖΑ- και να πεταχτεί ο Βενιζέλος στα σκυλιά, όπως του αξίζει, αν και τα καημένα τα σκυλιά θα πάθουν δηλητηρίαση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου